25 / 04 / 2024

Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi

Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi

Asortie Mobilya showroomunda yapılacak “Kadının Eli Emeğin Gücü” isimli bağış müzayedesi 25 Mayıs'ta düzenleniyor...

İŞKUR açıkladı! Kadın işçi çalıştırana 25 bin lira destek verilecek!

İŞKUR'un kadın istihdamını artırmak için yeni bir projesi başlattığını duyurdu. Buna göre, proje kadın çalışan istihdam eden iş yerlerine 25 bin lira destek sağlanacağı kaydedildi.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

bp Türkiye istasyonları kadınların el emeği ürünleriyle renkleniyor!

bp Türkiye ile Kadın Emeğini Destekleme Vakfı (KEDV) tarafından gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde kadınların el emeği ürünleri bp istasyonlarında satılmaya başlandı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Kadın omuz çantası 190 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü!

BİM’in 14 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, kadın omuz çantası 190 TL’ye, laptop çantası 170 TL’ye, 2’li yastık kılıfı 42,50 TL’ye düştü. İşte BİM 14 Nisan 2023 fiyat listesi...

ŞOK'ta şok fiyatlı indirimler var! Kadın pijama takımı 200 TL, nevresim seti 200 TL, TV ünitesi 800 TL...

ŞOK Market’in 1 Nisan-4 Nisan 2023 tarihlerindeki indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te kadın pijama takımı 200 TL’ye, nevresim seti 200 TL’ye ve TV ünitesi 800 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta başka hangi ürünler kaç TL? İşte detaylar...

Doların yarından sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı! Hemen bakın

Dolar/TL kuru yılın son işlem gününde aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor.  Dolar '' yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için doların yarında  sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu. 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 24 saat sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanların eli ayağına dolaştı

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı için heyacanlı bekleyiş başladı. Kararın açıklanmasına sayılı saatler kala Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Euro 24 saat sonra böyle olacak! Euro yatırımcıları dikkat! 1 eurosu bile olanların eli ayağına dolaştı...

Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi Haberi

Kadının Eli Emeğin Gücü müzayedesi


Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ve mobilya dekorasyon sektöründeki farklı konsepti ile dikkat çeken Asortie Mobilya toplumun önemli bir problemi olan Kadın Hakları İhlalleri ile ilgili önemli bir projeye imza atıyor.

Türkiye’de tüm illerde geliri olmayan muhtaç kadın ve genç kızları gelir sahibi yapacak bu proje ile kadınlar artık daha özgür ve daha fazla özgüven sahibi olacak.

Bu projenin tanıtımı ve ilk adımı 25 Mayıs Cumartesi günü  Asortie Mobilya showroomunda yapılacak  “Kadının Eli Emeğin Gücü” isimli bağış müzayedesi ile atılıyor. Müzayede günü sağlanan gelirden sadece kadınların çalışabileceği üretim atölyeleri açılması amaçlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanında açılması düşünülen üretim atölyeleri belediye ve sivil toplum örgütlerinin desteği ile faaliyetlerini sürdürecek. Yardıma muhtaç kadınlar bu atölyelerde istedikleri gün ve istedikleri saatte, arzu ettikleri kadar...