28 / 03 / 2024

kadir has üniversitesi Yüksel Proje

kadir has üniversitesi Yüksel Proje

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Kripto mağdurları şimdi ne yapacak?

Kripto paralarla ilgili bilgiler paylaşan Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat ile son kripto vurgununu anlattı. Polat, kripto borsalarında devlet garantisi olmadığını ve riskin çok yüksek olduğunu belirtti.

Balat'ta çözüm odaklı tasarımlar!

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri mobilya tasarımı dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeyle Balat'ta esnafın  hayatlarını kolaylaştırıcı ürünler tasarladı...

İnşaat sektörü ile üniversiteler arasındaki bağ kuvvetlendirildi!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla 6 Eylül Cuma günü STFA İnşaat Grubu ile işbirliği anlaşmaya imza attı.

Kadir Has Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açıldı!

Günümüzde gerek nüfus artışı, gerek çevre koşulları İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne duyulan gereksinimi arttırıyor. Kadir Has Üniversitesi'nde bünyesine "İnşaat Mühendisliği" bölümünü ekledi...

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Nivo, Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleriyle adından söz ettiren Cathay Group’un Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, İstanbul Business Company ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Business Talk” etkinliğinde Azerbaycanlı öğrencilerle bir araya geldi...

Kayseri Güreş Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2017 yatırımlarının temellerini ardı ardına atmaya devam ediyor. Kadir Has Stadı yanına yapılacak olan 120 yataklı Güreş Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı.

Evlerin yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok!

Kadir Has Üniversitesi'nin Türkiye Toplumunun Enerji Tercihleri Araştırması sonucuna göre, evlerin yüzde yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok. Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankete bin 204 kişi katıldı.

Maltepe'deki 3 köprü yenileniyor!

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Kadir Has Üniversitesi yeni kampüsler açacak!

Bugüne kadar 500 milyon dolar yatırım yapan Kadir Has Üniversitesi, önemli altyapı projelerini hayata geçirmeye devam edecek. Üniversite yeni kampüs açmayı planlıyor.

kadir has üniversitesi Yüksel Proje Haberi

kadir has üniversitesi Yüksel Proje

Kadir Has Üniversitesi’nin alışılagelmiş yaklaşımdan farklı olarak, proje tabanlı eğitim modeliyle yükseköğretime yeni bir soluk getirme hedefini gerçekleştirmesi için çok önemli olan bu anlaşma ile eğitim süreci sonunda mezun olan öğrenciler, hem yaz stajı hem de mentor rolü üstlenmiş kuruluş temsilcileri ile oluşturacakları network sayesinde istihdam konusunda sıkıntı yaşamayacak.

Desteklerinden dolayı, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje’ye teşekkür eden Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, “Bugün Yüksel Proje ve Yapı Merkezi ile anlaşmalar imzaladık. Kadir Has Üniversitesi’nde 2019-2020 akademik yılında yeni eğitim modelimizi hayata geçireceğiz. Bu yeni eğitim modeli ile İnşaat Mühendisliği ile 2.sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıftaki bütün dersleri, anlaşma imzaladığımız şirketlerle beraber hazırlayacağız. Kadir Has Üniversitesi olarak destekleri için hem Yapı Merkezi’ne hem de Yüksel...