16 / 04 / 2024

Kadir Kameroğlu denizli

Kadir Kameroğlu denizli

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki, Kadir Kameroğlu kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aceroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahtapot İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Denizli'de akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı: 1 ölü!

Denizli Babadağ'da, akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), hayatını kaybetti.

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Denizli'de stadyum inşası için çalışmalar başladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli'de inşa edilecek stadyum inşası alanında incelemelerde bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

Kadir Kameroğlu denizli Haberi

Kadir Kameroğlu denizli

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Denizlili Kadir Kameroğlu, Çivril'e ana okul, liseye, huzurevi, camiye ve sağlık ocağı gibi birçok kurumun yapımında sağladığı destekten dolayı Kameroğlu'na "Çivrillilerin Altın Dedesi" olarak anılıyor.


İlçesine yaptığı katkılarla nedenyle Kadir Kameroğlu'na 'devlet üstün hizmet madalyası' verilmişti.


Kameroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Kameroğlu, Kadir Kameroğlu'nun oğludur.


Kameroğlu İnşaat

Kameroğlu İnşaat, 1991 yılında Hüsamettin Kameroğlu, Alaattin Kameroğlu ve Adem Kameroğlu tarafından bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Devlet üstün hizmet madalyası sahibi Baba Kadir Kameroğlu tarafından1969 yılında küçük bir kuyumcu mağazasında başlayan ticaret yolculuğu daha sonraki yıllarda oğulları tarafından devralınmıştır. 


Kameroğlu İnşaat, EKOL markası ile Kapalıçarşı’da toptan altın ve pırlanta sektörünün en güvenilir markalarından biri haline gelmiştir. Bu ticari bilgi ve sermaye birikimi ile birlikte 1991...