29 / 03 / 2024

Kadir Koçdemir bursa

Kadir Koçdemir bursa

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir kimdir? Kadir Koçdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir'in biyografisi...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Müteahhitler bayram etti! 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi

İnşaat ve yapı malzemelerinden olan demir fiyatları takip ediliyor. Demir fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 11 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelit Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Rekora koşan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar? 28 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Son günlerde peş peşe zam gelen demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Günce demir fiyatları kaç TL? 28 Şubat 2023 demir fiyat listesi...

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kadir Koçdemir bursa Haberi

Kadir Koçdemir bursa

Kadir Koçdemir kimdir?

Kadir Koçdemir, 1964 yılı Orhaneli doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Avrupa Birliği ve idare hukuku konusunda ve İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans dereceleri aldı. 


Kamu Diplomasisi Kursu ve Milli Güvenlik Akademisini bitirdi. Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlke ve İnkılapları Enstitüsünde Modern Milli Devlet ve Küreselleşme konulu teziyle doktora derecesi aldı.

Mülki idare amirliği mesleğine Ağrı Kaymakam Adayı olarak başladı. 


Şebinkarahisar, Eskipazar, Kulp, Afşin kaymakamlıkları, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ile Burdur valiliği, Eskişehir vali vekilliği ve Elazığ Valiliği görevlerinde bulundu. 


17 Ağustos 2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla Eskişehir valiliğine atandı. 2013 yılında merkeze atandı. 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde MHP'den Bursa büyükşehir belediye başkan adayı oldu.


Kadir Koçdemir, evli...