18 / 04 / 2024

Kadir Koçdemir özgeçmiş

Kadir Koçdemir özgeçmiş

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir kimdir? Kadir Koçdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir'in biyografisi...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi 

20 Eylül 2023 Salı güncel hurda fiyat listesi belli oldu. Geri dönüşüm firmaları güncel bakır ve demir hurda fiyatlarını açıkladı. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 20 Eylül 2023 hurda fiyat listesi.

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 aydan bu yana ilk kez kredi faizini düşürmesinden sonra gerilerken gözler hurda piyasasına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları güncel ne kadar? 20 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Metin Demir tarafından kuruldu.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim geldi. Gelen indirim sonrası gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına indirim geldi mi? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 19 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda sektörü ile ilgilenenler ve hurda işi yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar? Hurdaya zam geldi mi? 14 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatlarına zam geldi mi? 22 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün yer yerinden oynadı. Demir fiyatlarına 500 TL zam gelmesi piyasaları salladı. Demire gelen zamların hemen ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi.  Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

Hurda alım satım fiyatı ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün demir fiyatlarına gelen zam gündeme bomba gibi düştü. Demirin ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda alım satım fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Kadir Koçdemir özgeçmiş Haberi

Kadir Koçdemir özgeçmiş

Kadir Koçdemir kimdir?

Kadir Koçdemir, 1964 yılı Orhaneli doğumlu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Avrupa Birliği ve idare hukuku konusunda ve İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans dereceleri aldı. 


Kamu Diplomasisi Kursu ve Milli Güvenlik Akademisini bitirdi. Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlke ve İnkılapları Enstitüsünde Modern Milli Devlet ve Küreselleşme konulu teziyle doktora derecesi aldı.

Mülki idare amirliği mesleğine Ağrı Kaymakam Adayı olarak başladı. 


Şebinkarahisar, Eskipazar, Kulp, Afşin kaymakamlıkları, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ile Burdur valiliği, Eskişehir vali vekilliği ve Elazığ Valiliği görevlerinde bulundu. 


17 Ağustos 2011 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan bakanlar kurulu kararıyla Eskişehir valiliğine atandı. 2013 yılında merkeze atandı. 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde MHP'den Bursa büyükşehir belediye başkan adayı oldu.


Kadir Koçdemir, evli...