16 / 04 / 2024

kadir yapı şirketi

kadir yapı şirketi

Kadir Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Mikail Okuşlu tarafından kuruldu...

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgrup Emlak İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karataşer tarafından kuruldu.

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Özyılmaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Özyılmaz tarafından kuruldu.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Tatlı tarafından kuruldu.

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç ve Kadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi kuruldu!

Arba Elektrik Elektronik İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yarıcı tarafından kuruldu.

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adya Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güneş tarafından kuruldu.

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Efe Yapım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Kadir Aceroğlu ve Turgut Akdağ ortaklığında kuruldu.

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Burhan Baltacı ve Muhammed Kadir Baltacı ortkalığında kuruldu.

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadnar Group Prefabrik Yapı İnşaat Ve Pergola Tente Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İbrahim Ethem Narin ve Uğur Kadir ortaklığında kuruldu.

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astia Yapı Enerji Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de KAdir Ardal ve Ramazan Karabulut ortaklığında kuruldu.

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şencan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Kadir Şencan tarafından kuruldu.

kadir yapı şirketi Haberi

kadir yapı şirketi

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Eyüp Göktürk Merkez Mahallesi Göktürk Caddesi Ada Concept B Blok NO:30/2 dresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mikail Okuşlu tarafından...