20 / 04 / 2024

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonu

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonu

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Kadınların ve gençlerin ilgisi arttı! 50 bin lirası 100 bin lirası olan borsaya yatırdı!

MKK Genel Müdürü Ekrem Arıkan gençlerin, kadınların borsaya olan ilgisinin arttığını belirterek, yeni yatırımcının ortalama porföy büyüklüğünün 100 bin lira olduğunu bunun da sağlıklı bir durum olduğunu ifade etti.

Kadınlar yaştan ne zaman emekli olur?

Sigorta başlangıcı olan ve gerekli şartları yerine getiren çalışanlar belli bir yaşa geldiklerinde emekli olurlar. Peki “Kadınlar da ve erkekler de emekli olma yaşı kaç?” İşte detaylar!

Kadınlarda emeklilik yaşı kaç 2022?

Emeklilik, her çalışanın hayalidir. Emeklilik yaşı, kadınlar da ve erkekler de değişiklik göstermektedir. Peki “Kadınlarda emeklilik yaşı kaç 2022?” İşte detaylar!

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'un Kadıköy ve Kartal ilçesinde yer alan bir konut ile iki arsayı 4 taksit imkanıyla 850 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonu Haberi

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonu

Fatih Kadırga Limanı Caddesi’nde yer alan ve 856 öğrencinin öğrenim gördüğü Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde yer alan uygun alana Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor. Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 910 metrekare içerisinde projelendirilen salon, basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılacağı şekilde tasarlanacak ve 164 kişi seyirci kapasiteli olacak.

Teleskopik katlanır tribün, istenildiği zaman sahne olacak şekilde tasarlandığından spor salonu konferans ve müzik etkinlikleri gibi çok amaçlı etkinliklerde de hizmet verecek. Spor salonunda, müsabakalara katılacak sporcular için bay – bayan soyunma odaları ve ıslak alanlar ile depo da yer alacak.

15 Çok Amaçlı Salon Gençlere Hizmet Veriyor

Yatırımlarına devam eden Fatih Belediyesi gençlerin eğitim ve öğretimlerinin yanında, onların sosyal anlamda da kendilerini geliştirmesini önemsiyor. Bu sebeple de...