17 / 04 / 2024

Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi

Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan ve 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi Haberi

Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi

Bomonti - Dolmabahçe tüneli ve Kâğıthane - Piyalepaşa Tüneli’nin faaliyete geçmesiyle Kağıthane’de çehre değişti. Şehrin tam merkezindeki konumu, Avrupa Adalet Sarayı’na 5 dakika, büyük vergi dairelerine 10 dakika yakınlığı ile ticaretin yeni merkezi oldu. Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattının Kağıthane istasyonunun hemen karşısında yer alıyor. 2017’de hizmete girecek olan metro hattının ardından Kabataş’a kadar uzatılacak metro hattı ile Kağıthane İstanbul’un ulaşım merkezlerinden birisi haline geliyor.


Kağıthane İş ve Yaşam Vadisi aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi’ne 5 dakika, Santral İstanbul’a 5 dakika, Taksim’e 15 dakika, Boğaziçi ve FSM köprülerine 15 dakika yakınlıkta yer alıyor.


Kirayı Kendinize Ödeyin Ofisinizin Sahibi Olun

40.000m2’lik alan üzerinde 927 üniteden oluşan, şehrin tam merkezindeki konumuyla, proje konsepti ve yüksek standartlarıyla Maslak ve Levent...