23 / 04 / 2024

kağıthane projeler

kağıthane projeler

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

Tüm mega projeler Kağıthane'den geçiyor!

Kamuoyu araştırmalarına göre Türkiye'nin halka en yakın belediye başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Greenox Residence Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı ihalesi 26 Kasım'da!

İstinye - İTÜ - Kağıthane Metro Hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihalesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Casada Yapı Kağıthane'de 3 yeni proje yapacak!

Casada Yapı Kağıthane bölgesinde 3 yeni konut projesine imza atacak. Projeler Casada Residence 9620, Casada Residence 6209 ve de Casada Residence 6007 olarak adlandırıldı.

Sinpaş Flat Ofis Kağıthane satışa çıkıyor!

Sinpaş Holdinge bağlı olan Sinpaş Yapı, İstanbul ve Ankara odaklı projeler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, Mart ayının son haftasında İstanbul Kâğıthane'de Flat Ofis Kağıthane adlı projesini lanse edecek.

Ege Yapı Group Kağıthane'de karma projeye başlayacak!

Ege Yapı Group yakın zamanda Yedikule ve Kağıthane'de karma projeler gerçekleştirecek. 550 milyon lira yatırım değerine sahip olacak Kağıthane projesinin haziran ayında ön satışa çıkması planlanıyor.

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Kağıthane'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Kentsel dönüşüm kapsamında firmaların tercih ettiği; Beşiktaş, Şişli, Eyüp, Beyoğlu ve Haliç'e komşu olan Kağıthane ilçesinde bu yıl içinde toplam 9 proje satışa çıkacak. İşte o projeler...

Nef Merter 12 ve Kağıthane 03 projelerini 26 Eylül'de tanıtıyor!

Gayrimenkul sektöründe “ulaşılabilir lüks” konseptinin öncüsü olan Nef, İstanbul’un merkezinde yeni projeler üretmeye devam ediyor. Nef Merter 12 ve Kağıthane 03 projelerini 26 Eylül'de tanıtıyor...

Milli Emlak, Kağıthane'deki 7 arsayı satışa çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kağıthane'de bulunan 7 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İhale; 2 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak

kağıthane projeler Haberi

kağıthane projeler

Kağıthane İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden birisi olarak göze çarpıyor. Türkiye'deki birçok ilden daha fazla nüfusa sahip olan ilçede buna bağlı olarak da konut ihtiyacı artıyor.


Ayazağa, Levent, Maslak gibi iş dünyasının önemli noktalarına yakınlığının yanı sıra yakın dönemde açılması planlanan 3. Köprü ve Büyük İstanbul Tüneli projelerine de komşu olması nedeniyle Kağıthane'de yükselen yeni konut projeleri her geçen gün artıyor.


KİRALAR ORTALAMA 1300 LİRA SEVİYESİNDE


Remax Kağıthane ofisinin verdiği bilgilere göre; konumu ve projeye bağlı olarak 1000 lira ile 4500 lira arasında değişen kiralık daire fiyatları ortalama 1300 -1500 lira seviyesinde seyrediyor. 


Bölgeden ev kiralamak isteyen kesim genellikle eski binaları veya siteleri tercih ediyor. Kağıthane'de satılık konutlar ise eski binalarda 120 bin liradan başlıyor ve projeye göre 3.5 milyon liraya kadar çıkabiliyor. 


YATIRIMCILAR YENİ...