27 / 04 / 2024

kahramanmaraş afşin içme suyu projesi

kahramanmaraş afşin içme suyu projesi

Afşin'in 100 yılık su ihtiyacını karşılayacak Akdere İçme Suyu Projesi'nin ihalesini alan firma bölgede incelemelerde bulundu, projenin yer teslimi de yapıldı. Projeden bir ilçe merkezi, 6 belde ve 16 köy faydalanacak...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş Afşin'de 'Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli atıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca depremlerden etkilenen şehrin ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş'taki ilk temeli Afşin'de atıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Afşin'deki deprem konutları yükseliyor!

Depremlerden en fazla etkilenen yerleşim birimleri arasında bulunan Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılan kalıcı konutların inşası sürüyor.

TOKİ Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye 697 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Bir ilçeye tam 697 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı! Tam 261 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Kahramanmaraş Elbistan projesi için tarih açıklandı... Tam 261 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin’de 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Afşin Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 yeni konut geliyor! TOKİ Afşin ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin'e kazandırılacak millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında toprak kayması: 2 ölü!

Kahramanmaraş'ta inşaat alanında yaşanan toprak kayması sonucu 2 işçi yaşamını yitirdi.

kahramanmaraş afşin içme suyu projesi Haberi

kahramanmaraş afşin içme suyu projesi


Afşin'in 100 yılık su ihtiyacını karşılayacak Akdere İçme Suyu Projesi'nin ihalesini alan firma bölgede incelemelerde bulundu, projenin yer teslimi de yapıldı.


Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin, Afşin Belediye Başkan Yardımcıları, Afşin DSİ Müdürü Hikmet Böke ve İhaleyi alan Cem-Sel Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gürsul, Akdere'de incelemelerde bulundu.


İncelemenin ardından firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gürsul, yaptığı açıklamada, çok kaliteli bir suyu Afşin'e götüreceklerini söyledi.


Akdere Projesi'nden ötürü Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan'a teşekkür eden Gürsul, şunları kaydetti: "Afşin gidecek bu suyun kaliteli olduğunu içinde bulunan kırmızı benekli alabalık türünden anlayabiliriz. Afşin halkına hayırlı Uğurlu olsun. Çok kısa bir zamanda Afşin'e götüreceğiz ve halkımız bu Sudan faydalanacak. Afşin'in yanı sıra belde ve köylerimiz bu Sudan faydalanacak."


Afşin Belediye Başkanvekili Yalçın Çelebipekin ise Belediye Başkanı...