28 / 03 / 2024

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi satılık arsa ihalesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi satılık arsa ihalesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2 adet tesisi, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya veriliyor. İhale 13 Şubat'ta yapılacak..

Kahramanmaraş'ta 29.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 8 Ağustos'ta saat 16:10 itibari ile gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 27.5 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesi, Pınarbaşı, Fatih, Mağralı ve Kurtlar Mahallerinde yer alan arsaları 27 milyon 555 bin 179 TL'ye satıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda imar ağılıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Elbistan imar planı açıklaması!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’den Elbistan kamuoyunun merakla beklediği imar planıyla ilgili yaşanan sürece ilişkin imar planı açıklaması yapıldı...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 41.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Şeyhadil, Dulkadiroğlu Yenişehir ve Onikişubat Ilıca'daki 3 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 17 ve 24 Nisan'da yapılacak..

Kahramanmaraş Büyükşehir 10.9 milyon TL'ye 2 tesis yaptırıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2 adet tesisi, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya veriliyor. İhale 13 Şubat'ta yapılacak..

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni halı saha!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara spor alışkanlığı kazandırmak maksadıyla halı saha yapım çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den AFAD’a deprem evi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı yıkım çalışmalarında, binaları tıpkı depremde yıkılmış gibi harabe haline getirerek AFAD’a çalışma imkanı sunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta trafiği rahatlatma yönünde çalışmalarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bir yandan da yeni bulvarlar açıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 20 Eylül 2016 tarihinde toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kahramanmaraş’ta yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Ahırdağı Caddesi’nin devamı olan bulvarın yapımına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi satılık arsa ihalesi Haberi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi satılık arsa ihalesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 (iki) adet tesis, yap-işlet modeli ile kapalı teklif usulü kiraya verilecek. Kapıçam Tabiat Parkı Ekstrem Sporları Tesislerinin Yapımı ve Mevcut Kır Lokantası ve Mevcut Büfenin tadilatının yapılarak İşletilmesi İşi için yatırım maliyet bedeli 5 milyon 538 bin TL olarak belirlendi. Tesisin 1 yıllık kira bedeli ise 7 bin TL + KDV olarak tespit edildi.

Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mahallesi 599 ada 12 parsel üzerinde bulunan Atatürk Parkı Kafum Yerleşkesi 5300 metrekare alan içerisine düğün salonu yapım ihalesinin yap-işlet modeli işinin muhammen bedeli ise 5 milyon 400 bin TL olarak tespit edildi. Tesisin 1 yıllık kira bedeli ise 12 bin TL + KDV olarak belirlendi.

İki ihale de 13 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek.

2 ADET TESİS YAP-İŞLET MODELİ İLE...