26 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan ihl

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan ihl

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İHL yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve pansiyonun inşaatı son sürat devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Yerinde dönüşüm' projesine 255 bin başvuru geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş depremlerinden sonra 'yerinde dönüşüm' projesine başvuruların 250 bini geçtiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta düzenlenen EXPO 2023'e gönderdiği videolu mesajda şunları söyledi; "Önümüzdeki aylardan itibaren İnşallah deprem konutlarının hak sahiplerine teslimine başlamayı istiyoruz. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Depremin ekonomiye maliyeti 104 milyar dolar olacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisine maliyetinin toplam 104 milyar dolar şeklinde hesaplandığını açıkladı. Deprem konutlarının teslim tarihi de belli oldu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Asker celpleri ertelendi, üniversiteler tatil edildi! İşte Erdoğan’ın açıkladığı yeni kararlar!

Kahramanmaraş merkezli afetin ardından depremin vurduğu illerde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çok önemli açıklamalarda bulundu, yeni alınan kararları duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklaması! Yeni konutlar işte böyle yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremden etkilenen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem son acı bilançoyu bildirdi hem de deprem bölgesinde yeniden inşa edilecek konutların ne şekilde yapılacağı hakkında bilgiler verdi.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 10 ilde OHAL ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta peş peşe yaşanan iki ayrı deprem felaketinin ardından 10 ilde OHAL ilan edildiğini duyurdu. Peki bu karar ne anlama geliyor?

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin açılışı yapıldı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan ihl Haberi

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan ihl

İnşaat çalışmaları tamamlanan pansiyon inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, daha sonra temel çalışmaları tamamlanan okul binası inşaatına geçerek burada çalışan işçilerden bilgi aldı.

İnceleme sonrasında açıklamalar yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin bugüne kadar eğitim yatırımlarına 50 milyon TL harcadığını ve bu konuda yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Erkoç konuyla ilgili olarak: “Şu an Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatındayız. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime çok büyük destek veriyoruz. Eğitim çok önemli. Hem Aziz Milletimizin geleceği için hem de Kahramanmaraş’ımızın daha donanımlı hale gelmesi için büyükşehir belediyesi olarak eğitim yatırımlarını destekliyoruz. Mahallelerimize yapmış olduğumuz bu okullarımız gelecekte ilim adamlarının, mühendislerin, hukukçuların çıkmasını sağlayacak. Bundan dolayı bu eğitim yatırımlarını önemsiyoruz. Özellikle kırsal kesimlerde oturan vatandaşlarımızın çocuklarının...