25 / 04 / 2024

Kale Aquasmart uygulaması

Kale Aquasmart uygulaması

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Kale'nin, dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook' ta başlattığı " Dünyanın Profili Değişiyor " uygulaması, ikinci kez ödüle layık görüldü.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satışa sunuluyor.

Erzurum Aşkale TOKİ konutları için kuralar çekildi!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği toplam 138 konutluk toplu konut uygulamasında hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi düzenlendi..

TOKİ Aşkale kura sonuçları!

Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması Projesi'nde yer alan 138 adet konut kuralı olarak satışa çıktı. İşte, TOKİ Aşkale kura sonuçları...

Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin tamamı kuralı olarak satılacak. Peki, Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale başvuruları başladı!

TOKİ'nin Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 138 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. TOKİ Erzurum Aşkale başvuruları başladı.

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 138 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor!

Kaleseramik; yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan ‘ Kale 360 ’ uygulaması ile yapı sektöründe fark yaratıyor. Türkiye’de her üç projeden birinde Kale ürünleri kullanılıyor.

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kaleseramik trendleri belirleyen yenilikçi ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı!

Seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan "Kale 360" uygulaması ile fark yarattı.

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı!

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Kale'nin, dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook' ta başlattığı " Dünyanın Profili Değişiyor " uygulaması, ikinci kez ödüle layık görüldü.

Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan 'Kale 360' uygulaması ile fark yaratacak. Kale 360 ile hayalinizdeki banyoyu kendiniz tasarlayın...

Kale’nin su tasarrufu sağlayan çevreci projesine ödül geldi!

Kale’ nin dünyadaki kuraklık sorununa dikkat çekmek amacıyla Facebook’ta başlattığı “ Dünyanın Profili Değişiyor ” uygulaması, Doğrudan Pazarlama Ödülleri 2013’ ten “Hedef Kitle-Topluluk Bağlılığı Kampanyaları” kategorisinde ödülle döndü...

Kale Aquasmart uygulaması Haberi

Kale Aquasmart uygulaması

Kale Aquasmart Dünyanın Profili Değişiyor uygulaması ile bir ödül daha aldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören çevreci uygulamasıyla daha önce "DPİD 2013"ten ödülle dönen Kale, bu kez dijital pazarlama iletişimi alanında yılın en iyi projelerinin seçildiği "Mixx Awards Türkiye 2013"ten Bronz Mixx ödülünü kazandı. 


Dijital pazarlama iletişimi sektörünün yıldızlarını belirleyen "Mixx Awards Türkiye 2013"ün (Marketing Intelligence and Excellence) sonuçları açıklandı. Kale, su tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünü Aquasmart'ın özelliklerini tanıtmak için Facebook'ta gerçekleştirdiği "Dünyanın Profili Değişiyor" uygulaması, 27 ayrı kategoride 596 projenin değerlendirildiği yarışmada ödüle layık görüldü. Dünyanın azalan su kaynaklarına dikkat çektiği uygulama ile dijital medyada akılda kalıcı bir çevre hareketine imza atan Kale, 2013 yılına damgasını vuran projelerin ödüllendirildiği "Mixx Awards Türkiye 2013"ten, "Sosyal Medya Aplikasyonları" kategorisinde Bronz Mixx...