26 / 04 / 2024

Kale Kent basın toplantısı

Kale Kent basın toplantısı

40 yıldır binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Gül İnşaat ve Liv Yapı Beylikdüzü projesi 12 Eylül'de görücüye çıkıyor...

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Kale Kent projesinde tapu teslimi başlıyor!

Gül İnşaat, LİV Yapı ve 3S Kale tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesinde tapular daire sahiplerine 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek..

Beylikdüzü Kale Kent'te 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 240 bin liradan başladığı Kale Kent projesinde yüzde 1 peşinatlı ve vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor..

Beylikdüzü Kale Kent'te fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan ve ilk etabının Aralık ayında teslim edileceği Kale Kent projesinde 48 ay vade farksız taksit fırsatı devam ediyor.

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler!

Kale Kent Beylikdüzü satılık daireler 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede toplam 1.471 adet konut bulunuyor.

Beylikdüzü Kale Kent güncel fiyatlar!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan Kale Kent Rezidans 100 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. İşte Beylikdüzü Kale Kent güncel fiyatlar...

Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası ile yükselen Kale Kent Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Projede ilk etap teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Beylikdüzü Kale Kent Rezidans teslim tarihi...

Kale Kent basın toplantısı Haberi

Kale Kent basın toplantısı

40 yıldır binlerce aileyi ev sahibi yapan Gül İnşaat ve Liv Yapı, İstanbul’un gelişen semtlerinden Beylizdüzü’nde, çevresine değer katan dev bir projeye imza atıyor.  Yeni projenin tanıtımı dolayısıyla Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın ve 3S Yönetim Kurulu Üyesi Kale Mevlüt Alp Gürün’ün katılımıyla 12 Eylül 2013 Perşembe günü düzenlenecek basın toplantısı Çırağan Sarayı'nda...