18 / 04 / 2024

Kale zarif çözümler

Kale zarif çözümler

Alışılmış banyo tasarımına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Kale, yeni koleksiyonu ‘Icon’ ile esnek kullanım alternatifleri sunarak, banyolarda zarif bir atmosfer yaratıyor.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Kiracılar Evden Çıkarılırken Nelere Dikkat Etmeli? Emlakçıdan Önemli Çözümler!

Bahaneyle evden çıkartılan kiracıların dikkat etmesi gereken bir unsur var. Eskişehirli emlakçı Özgür Parlak, bazı bahanelerle evden çıkarılmak istenen kiracıların kendilerini kanıtlayabilmeleri için bir bilgi paylaştı. İşte Parlak’ın konu ile ilgili kiracılar için sunduğu bazı çözümler… 

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Metalürji Endüstriyel Çözümler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Esra Özdoğan Özer tarafından kuruldu.

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi  Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ayşe Sevil Taplamacı  ve Barış Yurtsever tarafından kuruldu.

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadri Ağca ve Sedat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kerem San tarafından kuruldu.

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kirbaş tarafından kuruldu.

Kale zarif çözümler Haberi

Kale zarif çözümler

Doğru malzemeyi, trendlere uygun tasarım ögelerinde kullanarak tüketiciyle buluşturan Kale, bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olan ‘Icon’ koleksiyonu ile banyoları sıra dışı görünüme kavuşturuyor. 


Farklı ebatlarda modüler ürünlere sahip ‘Icon’ koleksiyonu, büyük ya da küçük ölçekli banyolar için son derece ideal ve uyumlu seçenekler sunuyor. ‘Icon’ koleksiyonu, minimalist ve ikonik tasarımıyla modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans kattığı banyolarda, kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. 


Tasarım dili ortak iki seçenek: ‘Icon Mini’ ve ‘Icon Maksi’ 

Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan ‘Icon’ koleksiyonu, kendi içinde küçük hacimli alanlara ‘Icon Mini’ ve büyük mekanlara yüksek depolamalı çözüm sunan ‘Icon Maxi’ serileri ile iki farklı alternatif oluşturuyor. Tasarım dili ortaklaştırılan her iki çözüm de, çağdaş ve postmodern bir izlenim sergiliyor. 


Kale’nin...