23 / 04 / 2024

Kalebodurla Mimarlar Konuşuyor paneli

Kalebodurla Mimarlar Konuşuyor paneli

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2016’da Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor paneli Mıpım 2015'te gerçekleşti!

Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar başlıklı son paneli, Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’de gerçekleştirildi.

Dünya bu dolar tahminini konuşuyor! Bu nasıl bir çelişki...

2023 yıl sonu için ortalama dolar/TL kurunu 23,88 TL olarak belirlemesi yabancı bankalar tarafından fazla iyimser bulunarak, enflasyon hedeflerinin gerçekçi olmadığı belirtildi.

Netflix'ten sosyal medyanın gündemine oturan iş ilanı: Başvurusu kabul edilenler 900 bin dolar maaş alacaklar

Sosyal medya bunu konuşuyor! Netflix'in, yılda 900 bin dolara kadar maaş alacak yapay zeka uzmanı için yayımladığı iş ilanı gündeme oturdu.

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları seçim sonrasında yükselişe geçti. Ons altın 1946 dolar olurken gram altın 1.400 TL'yi geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Hyundai Kona’nın elektrikli modeline flaş zam geldi! Herkes Kona Elektrik’in yeni fiyatını konuşuyor!

2023 yılına girilmesiyle beraber tüm otomobil firmaları benzinli araç yerine elektrikli araçların üretimine hız verdi. Bu kapsamda Hyundai’nin ürettiği Kona Elektrik modeli de büyük ilgi çekerken, aracın mayıs ayı fiyatı belli oldu. İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

Seçime sayılı günler kala dolar kurundaki son durum merak ediliyor. Dolar seçimden sonra ne olur, yükselir mi düşer mi? sorusu yatırımcıların odağında. Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor. Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin!

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Fed Başkanı Powell telefon şakası kurbanı oldu! Ukrayna Devlet Başkanı olduklarını söylemişler!

Fed Başkanı Başkanı Jerome  Powell’ın iki Rus tarafından telefonla işletildiği ortaya çıktı. Görüşmenin internete düşen kayıtlarında Powell, Ukrayna Başkanı Zelenski olduğunu sandığı kişiyle Fed’in para politikası hakkında konuşuyor.

Volkswagen Caddy Impression’da akılları baştan alacak indirim! Herkes bu indirimi konuşuyor!

Volkswagen Caddy Impression’ın 2023 yılı nisan fiyat listesi açıklandı. Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı. Peki Volkswagen Caddy Impression ne kadar oldu, özellikleri neler? İşte detaylar...

Doları olanlar dikkat! Hazırlıklarınızı yapın, olacaklar önceden açıklandı! Herkes bunu konuşuyor!

Selçuk Geçer seçimlerden sonra doların kaç TL olacağını açıkladı Dünyayı kasıp kavuran dolar ile ilgili açıklamalar şaşkına döndü!..İşte ayrıntılar...

Dikkat bu tost makinesi konuşuyor! Homend Konuşan Tost Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Yanlız olanlar ve ya sürekli sohbet etmeyi sevenler dikkat! İşte sizin için araştırdığımız led ekranlı konuşan tost makinesi ve özellikleri. Peki Homend Grilliant 1343H Konuşan Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 

Resmen açıklandı! Dolar için yeni senaryo yazıldı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Doların ne kadar olacağı büyük merak konusu olurken yeni senaryo yazıldı. Resmen açıklandı! Yer yerinden oynadı! Herkes bu rakamı konuşuyor! Çabuk bakın!

Altın mı dolar mı diye düşünenler aman dikkat! Dünya bunu konuşuyor! Yatırım aracı değişme evresinde!

Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapsam diye düşünenlere alternatif çıktı. İşte dünya onu konuşuyor!

Kalebodurla Mimarlar Konuşuyor paneli Haberi

Kalebodurla Mimarlar Konuşuyor paneli

Mimar, sosyolog, yazar, gazeteci ve düşünürler ile bir araya gelerek toplumu ve mimarlığı yakından ilgilendiren konularda tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen Kalebodur; Cannes’da yapılacak MIPIM 2016’da düzenleyeceği ‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ panelinde, ‘Türkiye’deki Mega Projelere Mimari Bakış’ konusunu tartışmaya açıyor. 


‘Türk mimarlar Kalebodur’la MIPIM sahnesinde’

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ paneli, gayrimenkul sektörünün en önemli küresel buluşmalarından biri olan MIPIM’in ana programında, önemli oturumlardan biri olarak yer alıyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir’in yöneteceği panele, konuşmacı olarak Türk mimarlar Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Melkan Gürsel, Enis Öncüoğlu ve Murat Kader katılacak. 


Türk mimarların dünya sahnesinde kazandıkları başarıların da ele alınacağı panel, 15 Mart Salı günü saat 16.15-17.15 arasında Ruby Room Palais 5’te...