19 / 04 / 2024

Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi

Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen “Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi” 04 - 06 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Depremle Yaşam Sempozyumu kentsel dönüşüme rehber olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kent Konseyi ve TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi ile "Depremle Yaşam Sempozyumu" yapıldı. Sempozyum kitap haline getirilerek kentsel dönüşüme rehber olması hedefleniyor.

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Evi olmayana devletten müjde! Karşılıksız ve geri ödemesiz 500 bin TL para verilecek! Hemen başvurun, kaçırmayın!

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, muhtaç ailelere barınma desteği sağlıyor. Barınma sorununu çözmek için başlatılan programla 500.000 TL'ye kadar destek veriliyor. Yaşam kalitesi artıyor. Detaylar için hemen okuyun...

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerle ilgili raporlar peş peşe hazırlanıyor. DEÜ'den yeni rapor: Hasarlı binalarda beton ve donatı malzeme kalitesi ile işçilik son derece yetersiz!

Nike seri sonu eşofman altları ve taytlarda indirim! İşte 26 Eylül 2022 Nike fiyat listesi

Nike kalitesi seri sonu eşfoman altı ve taytlarda yüzde 48’e varan indirim fırsatlarıyla sizi bekliyor. Kampanyaya sürdürülebilir malzemeden üretilen Nike Sportswear Tech Pack Eşofman altı da dahil. İşte 26 Eylül 2022 Nike fiyat listesi

Dolar ve altın yatırımcısı dikkat!

Dolar ve altın yatırımcılarının dört gözle bekledikleri kritik toplantı gerçekleşti. Amerika Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Benzersiz ses kalitesi ile Apple AirPods ailesi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Global markalar arasında ilk sıralarda gelen Apple, geliştirdiği teknoloji harikası ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ses teknolojisi alanında hem teknolojik özellikleri hem de kullanım farkları ile bir numara olan AirPods ailesini ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Afyonkarahisar'da "1. Uluslararası İnşaat Mühendisliği ve Teknolojisindeki Yenilikler Sempozyumu" düzenlendi.

Murat Kurum: Çevreye uyumlu hayat kalitesi yüksek şehirler amaçlıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Biz yaşanabilir çevre, afetlere hazır ve akıllı şehirler vizyonu ile sürdürülebilir çevreye uyumlu hayat kalitesi yüksek şehirler ve yerleşmeler oluşturmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu...

Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi Haberi

Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi

Bu yıl 6.’sı düzenlenen sempozyumda Aksa Jeneratör,  enerji verimliliğine ilişkin Ar-Ge faaliyetlerini katılımcılara anlattı.


Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “ Enerji Verimliliği, Kalitesi Sempozyumu ve Sergisi”  oda temsilcileri, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri ile ileri teknoloji üreticilerini bir araya getirdi. 04-06 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sempozyumda, akademik çalışmaların yanı sıra endüstride yapılan enerji verimliliği ve kalitesi ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Jeneratör sektörünün önemli ismi Aksa Jeneratör, enerji verimliliğine katkı sağlayan ürünlerini ve enerji ile ilgili çözümlerini katılımcılarla...