19 / 04 / 2024

kameroğlu inşaat 2016 projeleri

kameroğlu inşaat 2016 projeleri

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü'nde yeni projesine hazırlanıyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, 100 mağaza, otel ve hastane yapılması planlanıyor. Projenin inşaatı Mart ayında başlayacak...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Kameroğlu İnşaat Metrohome projesi!

'Ev değil yeni bir yaşam' sloganıyla yola çıkılan Kameroğlu İnşaat Metrohome projesi, 2018 yılının sonunda teslim edilecek...

Metrohome Kameroğlu İnşaat fiyat!

Metrohome Kameroğlu İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Yunusoğlu İnşaat'tan 3 yeni proje!

Yunusoğlu İnşaat, 2016'da da yatırımlarına hız verdi. İzmir'de 45 yıldır konut projelerine imza atan Yunusoğlu İnşaat'ın bu yılki yatırım hedefi 120 milyon lirayı bulacak.

Kameroğlu İnşaat Metrohome'da ön talep süreci devam ediyor!

Kameroğlu İnşaat, Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinin ardından Beylikdüzü'nde Metrohome adındaki projeye başlıyor. 1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome, adını metro ve metrobüse yakınlığından alıyor

Çebioğlu İnşaat'tan Karabük'e 40 milyon TL'lik yatırım!

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

kameroğlu inşaat 2016 projeleri Haberi

kameroğlu inşaat 2016 projeleri


Pelican Hills projesini inşa eden Kameroğlu İnşaat, bu yıl İstanbul Beylikdüzü'nde yeni projesine başlayacak. Kameroğlu İnşaat'ın Beylikdüzü arazisi E-5 üzerinde yer alıyor.


Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesi 112 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Aile tipi konutların yer alacağı Kameroğlu Beylikdüzü projesinde rezidans, 100 mağaza, hastane ve otel olacak.


Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde inşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedefleniyor. Kameroğlu, Beylikdüzü projesinde satışlara Nisan ayında başlayacak. Kameroğlu Beylikdüzü projesi Demir Romance'ın yanında yer alıyor.




Tel: 0530 327 05 18

Web: www.kamerogluinsaat.com.tr

Gülcihan...