19 / 04 / 2024

Kamiq

Kamiq

Çek otomobil üreticisi Skoda, Türkiye’de en çok tutulan modeli Kamiq için ekim ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Kamiq’in 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Araba almak isteyenler Skoda Kamiq’e dikkat! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çek otomobil üreticisi Skoda, Türkiye’de çok sevilen SUV modeli Kamiq için eylül ayı fiyat listesini yayımladı. İşte, Skoda Kamiq’in 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni Kamiq’i görünce şaşıracaksınız! Skoda Kamiq kaç lira oldu? İşte Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

1985 yılında Çek Cumhuriyeti’nde kurulan otomotiv devi Skoda, SUV modeli Kamiq için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Skoda Kamiq’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Skoda fiyatları ne kadar? En ucuz Skoda ne kadar? İşte şıklığı göz kamaştıran Kamiq'in 9 Nisan güncel fiyat listesi...

Skoda'nın en şık araçlarından biri olarak bilinen Skoda Kamiq'in fiyat listesi merak edilmeye başlandı. Peki Skoda Kamiq ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Skoda Türkiye'de büyük Mart fırsatı başladı: Sıfır araç alacaklara kredi müjdesi! Hemen bakın!

Skoda'nın Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin 2024 Mart fiyatları açıklandı. İşte modellerin öne çıkan özellikleri ve Skoda Türkiye 5 Mart 2024 fiyat listesi...

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Superb ve Kamiq’e zam yapmayan Skoda, Karoq’a da zam yapmadı!

Skoda’dan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Modellerinin güncel fiyat listelerini paylaşmaya devam eden Skoda, Superb ve Kamiq modellerinin ardından Karoq modeline de zam yapmadı.

Skoda, Kamiq modelinin yeni fiyatını açıkladı! En ucuz Kamiq ne kadar oldu?

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini revize ederek yayımlamaya başladı. Son olarak, Kamiq modelinin fiyat listesini yayımlayan Skoda, bu modele bu ay zam yapmadı.

Skoda, Kamiq’e tam 50 bin TL zam yaptı! Kamiq’in yeni fiyatını görenler resmen şaştı kaldı!

Ağustos ayında Kamiq modeline zam yapan Skoda’dan eylül ayında da zam haberi geldi. Skoda, Kamiq’e bu ay tamı tamına 50 bin TL zam yaptı.

Skoda Kamiq’e yaklaşık 6 bin TL zam geldi! En ucuz Skoda Kamiq ne kadar oldu?

Skoda, Kamiq modelinin yeni fiyatını açıkladı. Kamiq’e 5 bin 972 TL zam yapan Skoda’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığı öğrenildi.

Skoda Kamiq’e tamı tamına 159 bin TL zam geldi! Kamiq fiyatları resmen uçtu!

Skoda’nın tüm modellerinin temmuz ayı fiyatları belli oldu. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayan Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 159 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Alışılmışın dışında bir deneyim sunan Skoda Kamiq’e tam 110 bin TL zam geldi!

Sağlamlığı, yol tutuşu, teknolojisi ve tasarımıyla adından sıkça söz ettiren Skoda, Kamiq modeline tamı tamına 110 bin TL zam yaptı. Zam haberini alan kişiler Skoda Kamiq’in yeni fiyatını araştırmaya başladı.

 Keyifli bir SUV arayanlar Skoda Kamiq'e yöneliyor! İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Skoda Kamiq'e yapıla Mayıs ayına özel avantajlar ve kampanyaları öğrenmek isterseniz haberimizi okuyun. Park sensörleri ve otomatik park asistanı gibi yardımcı teknolojilerin de mevcut bulunduğu Skoda Kamiq 03 Mayız 2023 fiyat listesi nedir?

Skoda Kamiq Nisan fiyatları ne kadar oldu? %1,99’a varan kredi imkanını kaçırmayın

Kamiq, şehirde kullanıma uygun boyutları, yüksek sürüş konforu, geniş iç mekanı ve çeşitli motor seçenekleriyle dikkat çekmektedir. Kamiq şehir içi kullanım için tasarlandı ve manevra kabiliyeti yüksek, pratik bir araç olarak öne çıkıyor. Peki 08 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Çeviklik ve enerji onun doğasında var! Skoda Kamiq'e Mart ayında zam geldi mi?

Skoda Kamiq'ın en büyük özelliği, konforlu ve geniş bir iç mekana sahip olmasıdır. Ayrıca yüksek seviyede standart özelliklere ve güvenlik teknolojilerine sahiptir. Aracın boyutları, şehir içi kullanım için uygun olmasını sağlar ve aynı zamanda park etmeyi kolaylaştırır. Peki 25 Mart 2023 fiyat list

Skoda Kamiq fiyatları açıklandı! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

İhtiyaç duyabileceğiniz akılcı çözümler ile donatan Skoda Kamiq fiyatları belli oldu! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Skoda Kamiq 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte Skoda Kamiq 18 Ocak fiyat listesi…

Sağlam ve dinamik tasarımı ile Skoda Kamiq, hem şehirde hem de şehir dışında tüm ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefliyor. Skoda Kamiq 2023 satış fiyatı belli oldu! İşte Skoda Kamiq 18 Ocak fiyat listesi…

Kamiq Haberi

Kamiq

Sağlam ve dinamik tasarımıyla Skoda Kamiq, hem şehir içinde hem de şehir dışında tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için yeniden tasarlandı.

Skoda Kamiq’in kompakt tasarımı ve yüksek görüş açısı şehir içi kullanım konforunuzu yükseltirken, etrafınızdaki her şeye hakim olmanıza olanak veriyor.

1.0 TSI, 1.5 TSI olmak üzere iki benzinli motor opsiyonuyla sunulan Skoda Kamiq, sportif sürüşü ve verimli yakıt tüketimiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yüksek oturma pozisyonu ise çevrenizdeki her detayı kolayca fark edeceğiniz Skoda Kamiq, sürüş modu seçenekleriyle aracın ivmelenme hassasiyetini ve direksiyon sertliğini ayarlayarak yolculuğunuz süresince size maksimumu sunuyor.

Skoda Kamiq, geri manevra uyarı asistanıyla sesili sinyal vererek güvenliğinizi de önceliyor.

Peki Skoda Kamiq’in teknik özellikleri neler? İşte, Skoda Kamiq’in teknik özellikleri ve 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

SKODA KAMİQ'İN ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 999...