26 / 04 / 2024

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü'nün proje ihalesi yapıldı!

Yıkım işlemlerinin tamamlandığı Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü’nün proje ihalesi yapıldı.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

ODTÜ Kampüsü'nün binaları için proje hazır!

ODTÜ'nün talebi üzerine Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ODTÜ Kampüsü'nde tüm binaları ve yolları engellilerin dolaşımına uygun hale getirmek için proje hazırladı.

Premier Kampüs Kağıthane ödeme şekli!

Premier Kampüs Kağıthane'de 45 metrekarelik ofisler 162 bin dolar + KDV'den başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı!

2 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde hafriyat çalışmaları başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesi hayata geçiyor!

Hacettepe Teknokent Dünya’da bir ilke imza attı ve Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesini hayata geçiriyor. 1,5 yıllık emeğin sonucu olan proje ile Hacettepe Teknokent böylelikle kendi enerjisini kendisi üreten bir eko sistem oluşturmayı başardı.

Burdur'da dev kampüs ve AVM inşa edilecek!

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Haberi

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Peki Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu kimdir? Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi'nin sermayesi ne kadar?

MEHMET KALYONCU KİMDİR? 

Mimar ve iş insanı Mehmet Kalyoncu, Kalyon Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olmasının yanı sıra İstanbul Yeni Havalimanı projesinde de İcra Kurulu Üyeliği görevine devam ediyor. Mehmet Kalyoncu aynı zamanda GYODER Yönetim Kurulu Başkanı. 

Gaziantep'te doğan Mehmet Kalyoncu, İlk ve orta öğretimini İstanbul’da bitirdi ve Ümraniye Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Kalyoncu, lise eğitiminin son senesinde Oxford Üniversitesi St. Hugh’s College tarafından gerçekleştirilen akademik programa katıldı ve bu program için kabul edilen ilk Türk öğrenci oldu. Üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde bitiren Mehmet...