17 / 04 / 2024

kamu bankası

kamu bankası

Özel bankalar arasındaki kampanya yarışına bir kamu bankası olan Ziraat Bankası da katıldı. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir duyuru yapıldı. Gelin bu duyurunun detaylarına birlikte bakalım...

Emekli promosyonlarına zam yapacaklardı! Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'tan emeklilere bir güzellik daha geldi

Kamu bankalarının yılbaşının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla emekli promosyonlarına zam yapması bekleniyor. Kamu bankaları emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir adım daha attı.

Emeklileri bir hayli üzecek promosyon kararı! 20 bin TL derken ani çekilme oldu... Ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi

Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Bu gelişmeye göre bazı bankalar promosyonlarla ilgili yeni kararlar aldı. Gelin bu kararlara göz atalım.

103 bin TL'ye evi satışa çıkardılar! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank! Bakmayan çok şey kaybeder

Kamu bankaları tarafından uygun fiyata daireler satışa çıkarılıyor. Bu bankalar tarafından satışa çıkarılan dairelere ilgi de arttı. İşte konuyla ilgili detaylar...

Emeklilere kamu bankası şoku! Hesaplara tam bu kadar yatacak: Ziraat Bankası emekli promosyon Mart 2024!

Emekliler en yüksek promosyonu veren bankaların yanı sıra, kamu bankalarının da promosyon tutarlarını merak ediyor. En çok araştırılan bankalar arasında Ziraat yer alıyor. İşte Ziraat Bankası emekli promosyon Mart 2024!

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...

Ziraat Bankası kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Anında 3 bin TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyalarıyla müşteri çekmeye devam eden kamu bankası Ziraat, Gürgençler'de 30.000 lira ve üzeri Mac alışverişlerde 3.000 lira Bankkart Lira sağlanacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

O kamu bankası tek tek açıkladı! Bu şartlarla 50 bin, 70 bin, 100 bin TL veriliyor! Rakamlar herkesi şok etti! 

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını tek tek açıkladı. Peki 50 bin, 70 bin, 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan anne babalara müjde! Okula dönüş kampanyası başladı! Başvuran kişilere anında 250 TL!

Kampanyalarına devam eden kamu bankası Ziraat yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya 1 Eylül-15 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları açıklandı! PTT, İller Bankası, BOTAŞ, TPAO yöneticileri ne kadar maaş alacak?

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarında yöneticiler ile personellere uygulanacak taban ve tavan ücretlerde değişikliğe gidildi. Böylece kamu kurumlarındaki yöneticilerin maaşları tek tek belli oldu. İşte o rakamlar...

Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu: MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit fırsatı!

Kampanyalarına devam eden Kamu bankası Ziraat MTV Ödemelerine ücretsiz 4 taksit fırsatı sağlanacağını duyurdu. İşte kampanyansın detayları...

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası’ndan tatil sezonuna yönelik yeni bir kampanya geldi. Ziraat Bankası, başvuru şartlarını yerine getiren müşterilerin tam 2 bin TL kazanacağını açıkladı.

Halkbank tek mesajla 10.000 TL verecek

Kamu bankası Halkbank'tan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açılama geldi. Banka tarafından tek mesajla 10 bin TL tanımlanacak.

Sert yükseliş! Kamu bankalarının bireysel kredi faizlerinde deprem!

Merkez Bankası faiz artırımı kamu bankalarının konut ve tüketici kredisi faizini sert etkiledi. İşte detaylar...

Dünya Bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremde kırsal konutların ve temel kamu hizmetlerinin yeniden tesisine yardımcı olmak amacıyla Dünya Bankası 1 milyar dolarlık finansman sağlayacak.

Ziraat Bankası'ndan müjde. Cebiniz para dolacak

Özel bankalar kadar kamu bankalarından da vatandaşlara yönelik kredi paketleri gelmeye devam ediyor. O bankalardan biri Ziraat Bankası oldu.

kamu bankası Haberi

kamu bankası

Özel bankalar artık yeni bir kulvarda yarışmaya başladı. O yarışı adı ise kampanya yarışı. Özel bankalar yeni açıkladıkları kampanyalar ile hem yeni müşterileri kazanmak hem de ellerindeki müşterilerini tutmak istiyorlar. 

KAMU BANKALARI DAHA FAZLA TOPA GİRMEYE BAŞLADI

Özel bankaların bu atağından sonra emekli promosyonu konusunda uzun süreden bu yana teyakkuzda bekleyen kamu bankaları ise daha fazla topa girmeye başladı. Önce emekli promosyonlarını artırmak adına hamle yapan bankalar şimdi de yeni kampanyalarını art arda duyurmaya başladı. 
 

ARTIK KREDİ KARTI BORÇLARINIZI HEDİYE PARALARLA ÖDEYEBİLECEKSİNİZ

Türkiye’de binlerce vatandaş banka kartlarını kullanırken bu durumda çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre kampanyanın 12 Ekim’de başladığı belirtildi ve 31 Ekim’e kadar devam edeceği aktarıldı. Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası bankkart sahipleri alışverişlerini sonradan da ödeyebilecekler.

Ziraat...