25 / 04 / 2024

kamu konutu ihaleleri 2020

kamu konutu ihaleleri 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yıl sonuna kadar açık ihale usulüyle satışı gerçekleştirilecek 10 bin lojmandan bedeli toplam 1 milyar 99 milyon 424 bin 39 TL olan 4 bin 413'ünün satışı yapıldı...

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Kamu ihaleleri ile ilgili yönetmelik değişti! Elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımında son dakika!

Kamu İhale Kurumu (KİK), elektronik ihale uygulama, mal ve hizmet alımı yönetmeliklerinde değişikliğe gitti.

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı!

İspanya'da konut sorununa karşı yeni kararlar alındı. Verilen detaylar göre, İspanya'da 35 yaş altı gençler ile çocuklu ailelere konut satın alımında yüzde 20'ye kadar ipotek desteği sağlanacak ve 63 bin kamu konutu inşa edilecek.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

O ilde 29 adet konut, 2 arazi ve 1 arsa satılıyor! 24 ay taksit fırsatıyla!

Nevşehir'de Hazineye ait 29 adet kamu konutu, 1 adet 6 Katlı Betonarme Lojman Binası ve Arsası ve 2 adet arazi satılıyor. İşte fiyatları ve tüm ayrıntılar...

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Amasya Merkez'de kamu konutu satıyor.

Ankara'da satılık kamu konutu hissesi! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılay Mahallesi'nde yer alan kamu konutu hissesini satışa çıkardı.

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Milli Emlak o ilde 215 bin liraya kamu konutu satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi Muhittin Mahallesi'nde bulunan kamu konutu için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 545 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanıyla satılık 2+1, 3+1 konut fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan 21 adet kamu konutu 545 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

kamu konutu ihaleleri 2020 Haberi

kamu konutu ihaleleri 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yıl sonuna kadar açık ihale yöntemiyle satılacak olan 10 bin lojmandan toplam bedeli 1 milyar 99 milyon 424 bin 39 TL'ye denk gelen 4 bin 413'ünün satışı gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'ndan Zehra Aydın Turapoğlu'nun haberine göre; Çevre ve Şehircilik Bakalığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından, kamu konutlarının ekonomiye kazandırılması için çalışmalar devam ediyor. 

Bu kapsamda Ankara'da 3 bin 265, İstanbul'da 600, İzmir'de 474, Edirne'de 362, Konya'da 187, Gaziantep'te 148, Antalya'da 137, Mersin'de 133 olmak üzere, Türkiye genelindeki 65 şehirde 1 milyar 950 milyon 890 bin 481 TL değerinde toplam 8 bin 889 kamu konutunun satışı için bir süre önce talimat verildi.

İlk etapta konutlardan satış bedeli 1 milyar 99 milyon 424 bin 39 TL olan 4 bin 413'ünün satış...