29 / 03 / 2024

Kandıra tehlikeli ev

Kandıra tehlikeli ev

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni yatırım müjdeleri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmaya destek vermek amacıyla Meyveciliği Geliştirme Projesi kapsamında kent genelindeki çiftçilere sertifikalı meyve fidanları dağıtıyor. Törene katılan Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra için yeni yatırım müjdeleri verdi.

Kocaeli Kandıra TOKİ Konutları'nın sözleşmeleri imzalanıyor!

Kocaeli Kandıra 206 Konut Belediye Projesi kapsamında hak sahipleri, 19 aralık 2016 - 28 aralık 2016 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalayacaklar.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra'da yapılacak Sungurlu Barajı mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde 27 milletvekili, Kocaeli Kandıra'da yapılması gündemde olan Sungurlu Barajı'nı meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Kandıra tehlikeli ev Haberi

Kandıra tehlikeli ev

Kocaeli'nin Kandıra merkez mahallelerinden biri olan Orhan Mahallesi'nde bulunan çevreye tehlike saçtığı nedeniyle bir ev Kandıra Belediyesi encümen kararıyla yıkılması önerildi. Bina sahipleri evin bir kısmını yıkmıtı ancak aradan aylar geçmesine rağmen mahalle sakinlerinin hayalet ev ismini taktığı bina vatandaşlar için büyük risk oluşturuyor.

ÇÖZÜM İSTENİYOR

En Kocaeli'de yer alan habere göre; her gün çocuklar bu binaya girip tehlikeyi görmeden etmeden oyun oynuyor. Aileler ise endişelendiklerini ve korktuklarını söylüyor. Orhan Mahallesi Zafer Caddesi sakinleri yetkililerin bir an önce bu binayla ilgili çözümün bulunmasını...