26 / 04 / 2024

kanuni bulvarı tünel inşaatı son durum

kanuni bulvarı tünel inşaatı son durum

Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2 km'lik bölüm dışında, geriye kalan 22.5 km'lik kısım içerisindeki güzergahta yer alan Yıldızlı-Beşirli arasındaki tünel inşaatlarının yapımı gece gündüz sürdürülüyor..

Cahit Turhan'dan Trabzon Kanuni Bulvarı açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Trabzon'da inşaatı devam eden Kanuni Bulvarı Projesi'nde incelemeler yaptı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Kanuni Bulvarı etap etap açılmaya başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon'da çalışmaların devam ettiği Kanuni Bulvarı alanında incelemelerde bulundu. Turhan, 'Trabzon Kanuni Bulvarı etap etap hizmete açılmaya başlandı.' dedi.

Ankara İnönü Bulvarı tünelinde asfaltlar yenilenecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İnönü Bulvarı tünel üstü yan yollarda asfalt yenileme çalışması yapılacak. geceli gündüzlü çalışılarak işlemlerin tamamlanacağını ifade edildi.

Gazze'de tünel çöktü!

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 2 mensubunun tünel çalışmaları sırasında hayatını kaybettiği bildirildi.

Osmaniye Demiryolu çift tüp geçit projesi'nde tünel kazma işlemi başladı!

Bahçe ile Nurdağı ilçelerini birbirine bağlayacak, her biri 10 bin 200 metre uzunluğunda olması öngörülen 'Demiryolu çift tüp geçit projesi'nde tünel kazma makinesi devreye girdi

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

Binali Yıldırım: 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre!

Bizim karayolları olarak 13 yılda bitirdiğimiz tünel miktarı 267 kilometre. Bunun üzerine 100 kilometre de demiryolları tüneli var. Bu ne anlama geliyor, İstanbul'dan Ankara'ya tünel demek.

Ekrem Demirtaş'tan Çin'e liman ve tünel daveti!

Çin'in Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Demirtaş "Alsancak Limanı bu yıl özelleşecek. Ayrıca 2.5 kilometrelik tünel projesi var. Bu projelerde sizleri de görmek isteriz" dedi.

Alacasu-Phaselis arasına 1.300 metrelik tünel geliyor!

Kemer İlçesi'nde Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasındaki karayolu üzerinde yapılacak tünel için çalışmalar başladı. Üraz, "Çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum" dedi.

AKÜ'de Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları Konferansı yapıldı!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından “Tünel Açma Yöntemleri ve Galeri Açma Makinaları” konulu bir konferans düzenlendi.

Trabzon'da Kanuni Bulvarı konut fiyatlarını artırıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Trabzon Şube Değerleme Uzmanı Cengiz Akkaya, yapımı sürmekte olan Kanuni Bulvarı'nın çevresindeki konut fiyatlarına etkisini inceledi. İşte değerleme raporundan notlar...

İstanbul'a 3 yeni tünel inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 projelerini açıkladı. Bunlardan en dikkat çekenleri İstanbul'a inşa edilecek 3 yeni tünel.

kanuni bulvarı tünel inşaatı son durum Haberi

kanuni bulvarı tünel inşaatı son durum

Kanuni Bulvarı için Yıldızlı ile Beşirli arasında yapımına başlanan tünellerin inşaatları hızla devam ediyor.


Daha önce Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin batı tarafında yapımına başlanan 1.2 km'lik bölüm dışında, geriye kalan 22.5 km'lik kısım içerisindeki güzergahta yer alan Yıldızlı-Beşirli arasındaki tünel inşaatlarının yapımı yüklenici firma tarafından gece gündüz sürdürülüyor. Hızlı bir şekilde yapılabilmesi bu yılın şubat ayında Bakanlar Kurulu'ndan acil kamulaştırma kararı çıkartılan Kanuni Bulvarı tamamlandığında Trabzon, önemli bir ulaşım arterine kavuşmuş olacak


Yıldızlı ile Akoluk arasında 3 gidiş 3 geliş olacak, daha önce Akyazı'dan başlatılması planlanan ve projede yapılan değişiklik ile Yıldızlı'ya kadar tünelle uzatılan Kanuni Bulvarı güzergahında 11 adet Köprülü kavşak, 4 adet hemzemin kavşak, 4 tünel, bir viyadük bulunuyor.


Üç gidiş, üç geliş trafik şeridine sahip olan...