28 / 03 / 2024

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi ne zaman

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi ne zaman

DHMİ Genel Müdürlüğünce yapılacak ihaleyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak. DHMİ Genel Müdürlüğü, Nevşehir-Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak...

Kapadokya Havalimanı'nın kiraya verilme ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Nevşehir - Kapadokya Havalimanı kiraya vermek için 21 Kasım'da ihaleye yapacak. Nevşehir - Kapadokya Havalimanı'nın kiralama ihalesi, 7 Kasım 2014'te yapılacaktı...

8 havalimanının kiralama listesi açıklandı!

Devletin “KİD (kirala-işlet-devret)” modeliyle verdiği 8 havalimanının kira listesi açıklandı. 

Havalimanı işletmelerine kira desteği gözden geçirilmeli!

Cumhurbaşkanlığı’nın özel terminal işletmelerinin yıllık kiralama ücretlerini erteleme kararının olumlu, fakat yetersiz olduğunu dile getiren YDA Havalimanı Yatırım ve İşletme Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, “Karar gözden geçirilmeli” dedi.

Havalimanı işleticilerinden kira desteği önerisi!

Havalimanı işleticileri, devletin de Yapİşlet- Devret kapsamındaki işletme kiralama sürelerini bir yıl uzatmasını ve bu yılki kira ücretini de sözleşmenin sone erdiği yıl tahsil etmesini talep ediyor.

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

3. havalimanında ticari alan kiralama başvuruları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, hizmete girdiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak için dev kargo şirketlerinin başvuruda bulunmaya başladıklarını açıkladı. 

3. havalimanında ticari alan yarışı başladı!

İstanbul 3. havalimanının perakende mağazalarının kiralama süreci başladı. Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları yoğun ilgi gördü.

3. havalimanında ticari alanlara büyük ilgi!

İstanbul yeni Havalimanı'nda Araç kiralama, eczane, kuaför, hediyelik eşya, kuyumcu, bijuteri, tekstil ürünleri, oyuncak, lostra, seyahat ürünleri satış alanları kiralamaları yoğun ilgi görüyor.

3. Havalimanı'nda ticari alanları kiralama süreci başladı!

İstanbul'da inşası devam eden 3. havalimanında ticari alanların kiralama süreci başlandı.15 bin metrekarelik alan içinde çiçekçiden büfeye, araç kiralamadan eczaneye kadar yeni girişimcilerden de talep toplanmaya başlanacak.

Kapadokya Havalimanı yenilenecek!

Kapadokya Havalimanı yapılacak yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün kapatılacak. 6 ay boyunca yenileme çalışmaları sürecek havalimanı 30 Eylül'de yeniden hizmete açılacak.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

3. havalimanında metrekare fiyatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatı tüm hızıyla sürerken, havalimanında yer almak isteyen şirketler için alan kiralama süreci başladı. İGA, havayolu şirketleri ile havayollarına hizmet sunan firmaların talep formlarını 18 Kasım 2016’ya kadar kabul edecek.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi ne zaman Haberi

Kapadokya Havalimanı kiralama ihalesi ne zaman

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, DHMİ Genel Müdürlüğünce yapılacak ihaleyle Nevşehir-Kapadokya Havalimanı açık artırma usulü ile kiralanacak.

İlanda, "18.09.2014 tarihli Resmi Gazete yayınlanan ihale ilan metni ile 7 Kasım 2014'te saat 09.30'da sona ereceği bildirilen Nevşehir/Kapadokya Havalimanının Kiralanmak Suretiyle İşletme Hakkının Devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihi 21 Kasım 2014 günü saat 09.30'a ertelendi. İhale, aynı gün saat 10.00'da DHMİ Genel Müdürlüğü binasında yapılacak" ifadeleri yer aldı.


Ortadoğu...