18 / 04 / 2024

Kapadokya Havalimanı nerede

Kapadokya Havalimanı nerede

Kapadokya Havalimanı'nın kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesinde teklif alma tarihi 23 Ocak 2015' e ertelendi.İhalenin, söz konusu tarihte saat 10.00'da yapılacağı açıklandı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı nerede, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı, Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerine inşa edildi. Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir yerde konumlanıyor. Peki İstanbul Havalimanı'na nerededir, nasıl gidilir?

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Kapadokya Havalimanı yenilenecek!

Kapadokya Havalimanı yapılacak yenileme ve onarım çalışmaları nedeniyle bugün kapatılacak. 6 ay boyunca yenileme çalışmaları sürecek havalimanı 30 Eylül'de yeniden hizmete açılacak.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Kapadokya Havalimanı'nın kira ihalesi ertelendi!

Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devrine ilişkin ihale, ileri bir tarihe ertelendi. İhale son bir yıl içinde üçüncü kez iptal edilmiş oldu.

Kapadokya Havalimanı ihalesi ertelendi!

(DHMİ) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, daha önce 7 Kasım 2014'te gerçekleştirileceği bildirilen Nevşehir/Kapadokya Havalimanının kiralanmak suretiyle işletme hakkının devri ihalesine ilişkin teklif alma tarihi 23 Ocak 2015'e ötelenmişti.

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Kapadokya Havalimanı nerede Haberi

Kapadokya Havalimanı nerede

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün (DHMİ) Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusunda daha önce 7 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirileceği bildirilen ihalede teklif alma tarihinin önce 21 Kasım 2014, sonra 23 Ocak 2015 tarihine ertelendiği ifade edildi. İhalenin, söz konusu tarihte saat 10.00'da yapılacağı...