18 / 04 / 2024

kapadokya otel fiyatları

kapadokya otel fiyatları

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Nevşehir'de butik otel sayısı artıyor!

Osmanlı, erken Cumhuriyet ve bölgede yaşayan Rum azınlığın 19. yüzyılda ortaya koyduğu tarihi yapılarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Kapadokya bölgesi, bu değerlerin butik otel olarak turizme kazandırılmasını sağlıyor.

Kapadokya'daki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Deniz kıyısındaki tatil beldelerinde sezonun sona ermesiyle Kapadokya'nın ön plana çıktığını belirten Tok, "Yerli turist, deniz sezonunun sona ermesiyle tatil ve bayramlarda Kapadokya'yı tercih ediyor

Kapadokya'daki oteller yılbaşına hazırlanıyor!

Kapadokya bölgesinde bulunan oteller yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Birçok otelde yılbaşı için çeşitli kutlama programları düzenlenirken, acenteler yerli ve yabancı turistler için farklı seçenekler sunuyor...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Tatil planı yapanlar müjde! Fiyatlar yarıya indi! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların gelişi ile birlikte tatilciler, otel kampanyalarını araştırmaya başladı! Otellerde yüzde 50'ye varan kampanyalar başladı! Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Her bütçeye uygun tatil fırsatı! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının şok edici fiyat artışını gören vatandaşlar, günlük karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tatile çıkacaklara müjde! Uygun fiyatlı tatil fırsatı: Günlük Karavan kiralama! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının inanılmaz derecede yükseldiğini gören tatilciler, karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

kapadokya otel fiyatları Haberi

kapadokya otel fiyatları

Kapadokya bölgesinin doğal ve tarihi dokusuna uygun inşa edilen butik oteller yabancı turistler kadar artık yerli turistlerin de ilgisi görmeye devam ediyor. Bölgenin en çok ziyaret edilen turizm merkezi olan Göreme'de de yerli turistlerin butik otellere olan ilgisinin her geçen yıl daha da artmaya başladığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti. 



Geçtiğimiz yıllarda bölgedeki butik otellerin genelde yabancı turistler tarafından tercih edildiğini ve yerli turistlerin butik otelleri istenilen düzeyde tercih etmediğini söyleyen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz, son birkaç yıldır bölgeye gelen yerli turistlerin de butik otelleri tercih etmeye başladıklarına işaret etti. 


Kapadokya Muşkara...