27 / 04 / 2024

Kapadokyada tercih edilen oteller

Kapadokyada tercih edilen oteller

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

Türkiye'de en çok hangi meslekler aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları

Türkiye genelinde istihdam piyasasında belirgin bir trend ortaya çıktı. Ülke genelinde en çok aranana meslek grupları belli oldu. Peki Türkiye'de en çok hangi aranıyor? Maşları ne kadar? İşte en çok tercih edilen meslek grupları.

En çok tercih edilen tasarruf aracı yastık altı altın oldu

Türkiye’de yatırım yapanların sayısı yılın son çeyreğinde 3 puan artarak yüzde 23.3’e yükseldi. Vatandaş tasarruf için en çok yastık altı altını tercih etti.

Otomobilde en çok tercih edilen renk hangisi? Artık "gri" renk favori...

Otomobilde geçmiş zamanda en çok tercih edilen beyaz renk, şimdi tahtını "griye" bıraktı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri kapsamında, geçen sene trafiğe kaydı yapılan 2,3 milyon taşıttan 945 bin 768'i otomobillerden oluştuğu kaydedildi. 

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Türkiye'de üretilen bal, 52 ülke arasında en çok tercih edilen bal oldu

Türkiye'nin en önemli üretim ve ihraç ürünleri arasında yer alan bal ürerimi, yılın dokuz ayında Amerika, İsrail ve Almanya başta olmak üzere 52 ülkede en çok tercih edilen bal oldu. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Şirketler en çok hangi alanlarda eleman arıyor? İşte en çok tercih edilen meslekler!

Deprem felaketleri ve seçim belirsizliği nedeniyle işe alımları askıya alan şirketler yeniden eleman arayışlarını hızlandırdı. Çalışanlar ağırlıklı uzaktan çalışmayı veya hibrit çalışmayı tercih ederken, işe alımlarda belirli sektörler ön plana çıkıyor. Detayları haberimizde…

En çok tercih edilen bulaşık makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

4 programı ve 14 kişilik kapasitesi olan Arçelik 6144 en çok tercih edilen bulaşık makinesi. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ile cam ve porselenler daima parlak kalır. Ekstra sıcak durulama ve buhar gücü ile gerçek hijyen sağlanır. Peki, Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? 

En çok hangi süpürgeler tercih ediliyor? 18 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Elektrik süpürgeleri arasında en çok satanların fonksiyonların inceledik. Tercih edilen süpürgelerin fiyatları ve özellikleri şöyle...

En çok tercih edilen B SUV Hyundai Bayon kaç lira oldu? İşte 9 Ekim 2022 Hyundai Bayon fiyat listesi

Hyundai’nin Türkiye’de üretilen B segmentindeki yeni SUV modeli Bayon Ekim ayı fiyatları açıklandı. Kısa sürede segmentindeki en çok tercih edilen modeller arasına giren Hyundai Bayon’un fiyatı ve özellikleri şöyle.

Regal'de en çok tercih edilen 10  beyaz eşya modeli ve 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Regal marka beyaz eşya ürünlerinde en çok tercih edilen modeller hangileri? Bu modellerin fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

İkinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar belli oldu! İşte detaylar!

İkinci el otomobiller artan araba fiyatlarından sonra tercih edilmeye başlandı. İşte ikinci el otomobilde en çok tercih edilen markalar!

Kapadokyada tercih edilen oteller Haberi

Kapadokyada tercih edilen oteller

Kapadokya bölgesinin doğal ve tarihi dokusuna uygun inşa edilen butik oteller yabancı turistler kadar artık yerli turistlerin de ilgisi görmeye devam ediyor. Bölgenin en çok ziyaret edilen turizm merkezi olan Göreme'de de yerli turistlerin butik otellere olan ilgisinin her geçen yıl daha da artmaya başladığını kaydeden Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, yerli turistlerin butik otelleri tercih etmeye başlamasıyla birlikte bölge turizminin kalitesinin daha da arttığını ifade etti. 



Geçtiğimiz yıllarda bölgedeki butik otellerin genelde yabancı turistler tarafından tercih edildiğini ve yerli turistlerin butik otelleri istenilen düzeyde tercih etmediğini söyleyen Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Durmaz, son birkaç yıldır bölgeye gelen yerli turistlerin de butik otelleri tercih etmeye başladıklarına işaret etti. 


Kapadokya Muşkara...