16 / 04 / 2024

Kapaklı arsa ihaleleri

Kapaklı arsa ihaleleri

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1576 ada 8 nolu parsel 6000 metrekarelik arsa 6 milyon TL bedel ile satılıyor. 

İstanbul ve Kırklareli'de son dakika arsa fırsatı!

İstanbul ve Kırklareli'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 20 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kapaklı arsa ihaleleri Haberi

Kapaklı arsa ihaleleri

Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1576 ada 8 nolu parsel 6000 metrekarelik arsa 6 milyon TL bedel ile satışa sunulacak. 

Satışa konu olan arsanın imar durumu özel eğitim alanı olarak belirtiliyor. 

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 1576 ADA 8 NOLU PARSEL SATIŞ İLANI

MADDE 1- Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi Kapaklı Belediyesi mülkiyetinde bulunan 1576 ada 8 nolu parsel 6000 m² lik arsa Belediyelerin Arsa, Konut ve İşyeri Üretimi,Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmeliğin 14.maddesine göre 2886 Sayılı Devlet İhale Kanun 35/a maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü ile 26.10.2017 Perşembe günü saat : 11:00'da Belediye Encümeni tarafından Kapaklı İlçesi İnönü Mahallesi Eski Cami Caddesi Kapaklı Belediye Hizmet Binası 9.kat Komisyon Toplantı Odasında yapılacak İhale ile satılacaktır.

Saat ayarında Türkiye Radyo ve Televizyon...