25 / 04 / 2024

Kapalıçarşıdaki çalışmalar ne zaman tamamlanacak

Kapalıçarşıdaki çalışmalar ne zaman tamamlanacak

İstanbul’un çekim noktalarından olan Kapalıçarşı, Ocak 2017’den bu yana büyük bir restorasyon sürecinden geçiyor. Kapalıçarşı'daki çalışmaların yüzde 98'i tamamlandı.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları

11 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları değer kaybetti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? Canlı altın fiyatları...

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

EYT’de beklenmedik formül! EYT çalışması ne zaman bitecek? İşte detaylar!

EYT hakkında son durum ne? EYT çalışmaları ne zaman bitecek? EYT'deki sürpriz formüller ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar!

Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmaları ne aşamada?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, Türkiye'de blokzincir, Metaverse ve NFT çalışmalarına yönelik konuyu kaleme aldı. Peki Erdem yazısında nelere değindi? İşte Bitexen CEO'su Erdem'in yazısı...

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

Kapalıçarşıdaki çalışmalar ne zaman tamamlanacak Haberi

Kapalıçarşıdaki çalışmalar ne zaman tamamlanacak

Kapalıçarşı, Ocak 2017’den bu yana büyük bir restorasyon sürecinden geçiyor. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, yapılan çalışmaların önemli sac ayaklarından biri olan altyapı çalışmalarının yıl sonu itibariyle tamamlanması bekleniyor. Tarihi yapının zeminindeki kaçak sulardan kaynaklanan sıvılaşma, yer yer tabanda çökmelere sebep oluyordu. Altyapının sökülüp yeniden yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü (İSKİ) iş birliği ile başlatılan projede sona gelindi.

YÜZDE 98’İ TAMAMLANDI

Altyapı çalışmalarının büyük bir hassasiyet ve özenle devam ettiğini dile getiren Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, su kanallarının tamamiyle temizlendiğini belirtti. Kurtulmuş, ufak çaplı çalışmalauın ve düzenlemelerin yıl sonuna kadar devam edeceğini ve projenin yıl sonunda tamamlanacağını aktardı. Kurtulmuş, “İSKİ çalışmaları yüzde 98 oranında tamamlandı. Artık sona geldik diyebiliriz”...