26 / 04 / 2024

Kapalıçarşının restorasyonunda son duurm

Kapalıçarşının restorasyonunda son duurm

550 yıllık tarihiyle İstanbul'un simgesi haline gelen tarihi Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Fatih Belediyesi tarafından yürütülen çalışma vatandaştan da destek görüyor.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının onsu 2 bin 308 dolara geriledi. Peki altın fiyatları neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Gram altın kaç TL? İslam Memiş'ten altın alacaklara, altını olanlara uyarı geldi: Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan!

Bayram öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik olup olmadığı araştırılıyor. Peki gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte Kapalıçarşı gram altın fiyatı 9 Nisan 2024...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat! Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 TL'yi aştı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar dikkat. Kapalıçarşı'da gram altın an itibariyle 2 bin 500 TL'yi aştı. 

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşının restorasyonunda son duurm Haberi

Kapalıçarşının restorasyonunda son duurm

Fatih Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mus­ta­fa De­mir Ka­pa­lı­çar­şı­’da ya­pı­lan res­to­ras­yon ça­lış­ma­la­rın­dan bah­set­ti.  De­mir “Ka­pa­lı­çar­şı, ‘kul­la­na­nı çok sa­hi­bi yo­k’ di­ye ta­nım­la­ya­bi­le­ce­ği­miz bir yer­di. Biz bu­nu de­ğiş­ti­ri­yo­ruz. Ta­ri­hi ye­ni­den can­lan­dı­ra­rak, kul­la­na­nın sa­hi­bi ol­du­ğu bir şek­le dö­nüş­tü­rü­yo­ru­z” de­di. Baş­kan De­mir, Ka­pa­lı­çar­şı'da ya­pı­lan ye­ni­le­me­nin sa­de­ce ya­pı­sal ol­ma­dı­ğı­nı da be­lirt­ti.

Böy­le­si­ne önem­li ta­ri­hi mi­ra­sın sa­de­ce şek­li de­ğil, yö­ne­tim­sel res­to­ras­yo­nun­dan bah­se­den De­mir “Ka­pa­lı­çar­şı'nın tek so­ru­nu yok. En önem­li so­run­la­rın­dan bi­ri yö­ne­ti­mi­nin ol­ma­ma­sı. Kul­la­na­nı çok, sa­hi­bi yok di­ye­bi­le­ce­ği­miz bir yer­di. Yö­ne­tim ku­ru­lu oluş­tu­ru­la­mı­yor­du. Çün­kü mev­cut Kat Mül­ki­ye­ti Ka­nu­nu’­na gö­re ay­rı ay­rı par­sel­ler­den oluş­muş bir ya­pı­ tek par­sel ola­rak gö­rü­le­me­di­ğin­den bir yö­ne­tim oluş­tu­ru­la­maz­dı. Bun­la­rın hep­si­ni çö­zü­me ka­vuş­tur­du­k” de­di.

Bir ta­raf­tan pro­je­yi ge­liş­ti­rir­ken bir ta­raf­tan da hu­ku­ki en­gel­le­rin kalk­ma­sı­nı bek­le­dik­le­ri­ni be­lir­ten Baş­kan De­mir, “Çı­kan ye­ni ka­nun­la Ka­pa­lı­çar­şı ve ben­ze­ri ya­pı­la­rın yö­ne­tim ku­rul­la­rı...