25 / 04 / 2024

karabağlar toki başvuruları 2020 detayları

karabağlar toki başvuruları 2020 detayları

İzmir Karabağlar TOKİ 100 bin konut başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Karabağlar TOKİ'de 525 adet 2+1 konut 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

2021 TOKİ başvuruları ne zaman İstanbul?

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, 2021 yılında da 100 bin sosyal konut üretimine başlayacaklarını açıkladı. Peki 2021 TOKİ başvuruları ne zaman İstanbul? İşte tüm merak edilenler... 

TOKİ Elazığ Kovancılar 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Kovancılar projesi için başvurular başladı.

İzmir Karabağlar TOKİ 100 bin konut başvuru tarihleri!

İzmir Karabağlar TOKİ 100 bin konut başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Karabağlar TOKİ'de 525 adet 2+1 konut 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

Kayseri Aksubağları TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projenin kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Sivas Akıncılar emekli başvuruları ne zaman?

Kura çekiliş tarihi 19 Ocak 2016 olarak belirlenen TOKİ Sivas Akıncılar'da başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Peki TOKİ Sivas Akıncılar emekli başvuruları ne zaman?

Adana Ceyhan'da TOKİ başvuruları başladı!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde yaptırılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu.

karabağlar toki başvuruları 2020 detayları Haberi

karabağlar toki başvuruları 2020 detayları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan TOKİ 100 bin yeni konut projesi için başvurular başladı.

Dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olacağı TOKİ 100 bin konut projesi Türkiye'nin 81 ilinde hayata geçirilecek.

TOKİ'nin 100 bin yeni sosyal konut kampanyası kapsamında Egenin incisi İzmir'de de 3 bin 500 yeni konut yapılacak. TOKİ İzmir projeleri, Aliağa, Karabağlar, Kemalpaşa, Seferihisar ve Selçuk'ta yükselecek.

İzmir Karabağlar TOKİ 100 bin konut başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 100 bin konut Karabağlar TOKİ'de 525 adet 2+1 konut 225 adet 3+1 konut bulunuyor.

Başvuru döneminin 15 Ocak 2020 tarihi itibariyle sona ereceği TOKİ İzmir Karabağlar projesindeki 2+1 evlerin brüt alanı 75 ila 85 metrekare arasında, 3+1 evlerin brüt alanı 100 metrekare şeklinde tasarlandı.

TOKİ 100...