26 / 04 / 2024

karadeniz gazı

karadeniz gazı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz Gazı Denize İlk Boru İndirme ve Kaynak Töreni’nde 'Karadeniz'de keşfedilen gazın ne zaman kullanıma gireceğini' açıkladı. Erdoğan konuşmasında eski bakan Berat Albayrak hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Filyos Vadisi’nde doğal gaz için 50 dönüm araziye el konuldu!

Karadeniz doğal gazının karadaki adresi olan Filyos Vadisi'ndeki bölge sakinleri, arazilerine hukuksuz olarak el konulduğuna dikkat çekti. İşte yaşananlar...

Karadeniz doğal gazında üretim iki kat arttı

Karadeniz'de çıkan doğal gazda üretim günlük 2 milyon tondan 4 milyon ton seviyesine çıktı. Sadece yıl sonunda Karadeniz doğal gazı üretim miktarının günlük 7 milyon tona, Türkiye’nin toplam üretim miktarının da 8 milyon tona yükseleceği belirtiliyor.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

Karadeniz gazında sevindiren gelişme! Doğal gazda kapasite artıyor

Doğal gaz üretiminde sevindiren gelişme. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretildiğini, kapasitenin giderek yükseleceğini ifade etti.

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Karadeniz’in iki şehrinde doğal gaz ve petrol müjdesi; Sismik çalışmalar başlıyor

Ordu'da gaz ve Rize’de petrol beklentileri sonrası ile sismik çalışmalara başlanacağı düşünüyor. İşte detaylar...

Doğal gaz haziran ayında ücretsiz olacak mı? Ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos'ta bulunan Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde  1 ay boyunca konutlardaki doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu.

Ücretsiz doğalgazın detayları tek tek belli oldu! Konutlarda doğalgaz ne zamana kadar ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni"nde açıklanan ücretsiz doğalgaza ilişkin Cumhurbaşkanı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Karadeniz gazı tüp fiyatlarını etkiledi! İndirimli tüp fiyatları listesi!

Tüp fiyatlarına gelen pek çok zam fiyatından sonra tüketicilere müjdeli bir haber duyuruldu. Karadeniz gazı tüp fiyatlarını etkiledi. Cepleri bir nebzede olsa rahatlatacak indirimli tüp fiyatları listesi haberimizde yer alıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? Ne zaman fatura ödenmeyecek?

​​​​​​​Türkiye'nin toplam doğal gaz tüketiminin yüzde 30'unu karşılayacağı düşünülen Karadeniz gazının kullanılmaya başlaması, doğal gaz bedava mı oldu sorularını akıllara getirdi. Peki, Doğal gaz bu ay mı ücretsiz olacak? 1 ay ücretsiz doğal gaz hangi tarihte başlayacak?

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Doğal gaz indirimi faturalardan ne kadar düşürecek? İşte vatandaşın cebinden çıkacak tutar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazındaki tarihi günde yaptığı açıklamada iki müjde verdi. Peki 25 metreküp ne anlama gelmekte? CNN Türk'te Fulya Öztürk konuya dair detayları anlattı. İşte tüm detaylar...

karadeniz gazı Haberi

karadeniz gazı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ana kadar Türkiye'nin en büyük doğal gaz keşfi olan Karadeniz gazıyla ilgili kritik bir safhaya daha ulaşıldığını açıkladı. 

Erdoğan, yerli Karadeniz gazının 2023’te hizmete açılacağını ifade etti. Erdoğan, konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden aldığı sürpriz bir kararla istifa eden eski bakan Berat Albayrak hakkında da açıklamalar yaptı.

Erdoğan, gazın keşif sürecinde Berat Albayrak'ın büyük çaba sarf ettiğini ifade etti.

Erdoğan şöyle konuştu:

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanımız Berat Albayrak ile halefi Fatih Dönmez kardeşimiz bu süreçte gerçekten büyük bir gayret sarf ettiler. Bölgede yaşanan son gelişmeler, Türkiye’nin bu Karadeniz’de yaptığı keşfin önemini daha da artırmıştır. Rusya ile Ukrayna arasında başlayan sıcak çatışmalarla birlikte tüm dünyada petrol ve gaz fiyatları tarihi zirvelerine ulaştı. Sadece gaz ithal eden ülkeler değil. Bu...