19 / 04 / 2024

Karagöl Yapı adres

Karagöl Yapı adres

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Karagül Yapı Mimarlık Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bekir Karagül tarafından 20 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Şişli, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Sivas Sokak'ta kuruldu.

Antalya Karagöl Yaylası'na park yapılacak!

Kumluca Belediyesi tarafından yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan Karagöl Yaylası'na park yapımı için çalışma başlatıldı.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Pelikan Göl Evleri adres bilgileri!

Pelikan Göl Evleri projesinde pelikanların bulunduğu ve amatör balıkçılık yapılabilen 15 bin metrekare alana sahip doğal göl yer alıyor. İşte Pelikan Göl Evleri adres bilgileri...

Karagöl ve Sahara Milli Parkı'na revizyon!

Şavşat Karagöl ve Sahara Milli Parkı Uzun Devreli Gelişme Revizyon Planı ile Borçka karagöl Tabiat Parkı imar Planı değerlendirme toplantısı yapıldı. Artvin Valisi Cirit konu ile ilgili açıklama yaptı.

Borçka Karagöl Tabiat Parkı imar toplantısı yapıldı!

Artvin Şube Müdürlüğünce yürütülen Borçka Karagöl Tabiat Parkı İmar Planı ve Uygulama Nazım Planları çalışmalarının ardından Artvin Valisi Sn Kemal CİRİT başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Borçka Karagöl turizme kazandırılıyor!

Borçka Karagöl Tabiat parkının doğal yapısını bozmadan alana gelen ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik teseilerin yapılması için hazırlanan imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onayına sunulması kararlaştırıldı.

Borçka Karagöl turizme kazandırılıyor!

Borçka Karagöl Tabiat Parkı Uzun Devreli Gelişim Planı doğrultusunda, toplantının açılış kısmında DKMP 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, alanın plan hükümleri ve yapılan Nazım ve Uygulama İmar Planları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres!

Ankara Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında proje; Göksu Mahallesi, 2. İnönü Caddesi, 63932 Ada 2 Parsel Eryaman'da inşa ediliyor. Projede teslimler önümüzdeki ay yapılacak.

Karagöl Yapı adres Haberi

Karagöl Yapı adres

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik arley vb.)imalatı alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Yenişehir Mah. Osmanlı Blv. No:5 B/74...