26 / 04 / 2024

Karakeçililer

Karakeçililer

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezaların caydırıcı olmadığını söyledi.

Bu ilde yaşayanlar aman dikkat! TOKİ Temmuz müjdesini resmen duyurdu! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Karakeçili projesinin ihalesi yarından sonra saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karakeçili Belediyesi'nden şehit ailesine arsa!

Karakeçili Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Volkan Pilavcı'nın ailesine arsa bağışladı.

İzmir Boğaziçililer yeni imar düzenlemesi istiyor!

İzmir'in Konak ilçesindeki, Tepecik hastaneler bölgesi ve Yenişehir Gıda Çarşısı yakınında bulunan 60 yıllık Boğaziçi mahallesinin sakinleri tek beklentilerinin yeni imar düzenlemesi olduğunu belirtiyor.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili Konutları'nda imzalar atıldı!

Kırıkkale Karakeçili ilçesine sosyal konut kazandırma çalışmaları neticesinde başlattığı 82 adet toplu konut projesinde ihale aşamasına gelindi.

Kırıkkale Karakeçili'deki ticaret merkezinin inşaatı başladı!

Kırıkkale Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, belediye tarafından yapımı devam eden 32 adet dükkandan oluşan ticaret merkezini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Çorum Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu!

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu..Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü.

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 71 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale İli Karakeçili İlçesi 71 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Karakeçililer Haberi

Karakeçililer

Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezalar caydırıcı olmayınca, mahallelerin girişlerine zabıta kontrol merkezleri kurdu. İnşaat malzemesi taşıyan tüm araçları durduran Zabıta ekipleri, inşaat ruhsatı göstermeyen araçları mahalleye almadı. Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde, sit alanlarının bulunması ve imar planı olmadığı için inşaat yapılamıyor. 


Kayaköy'de büyükşehir yasası öncesi kaçak yapıların kontrolünü, İl Özel İdaresi yapıyordu. İl Özel İdaresi'nin yasayla birlikte kapanmasıyla birlikte yetki Fethiye Belediyesi'ne verildi. Yasadan önce 237 kaçak inşaat tespiti yapıp, hiçbir ceza işlemi uygulamayan İl Özel İdare, kapanmasıyla birlikte bu dosyaların tamamını Fethiye Belediyesi'ne devretti. Fethiye Belediyesi, gerekli tespitleri ve yazışmaları kurumlarla yaptıktan sonra Kayaköy'deki kaçak inşaatlara tutanak ve işlemleri yaptı. Yapılan işlemler yeterince...