19 / 04 / 2024

karaman sevgi evleri ne zaman açılacak

karaman sevgi evleri ne zaman açılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları!

Karaman Kırbağı TOKİ Evleri 2017! Kura sonuçları detayları henüz netleşmedi. Kura çekilişi yarın yapılacak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri son başvuru tarihi başladı ve devam ediyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Ermenek TOKİ Evleri fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri projesindeki 46 konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ermenek TOKİ Evleri fiyatları...

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvuru!

TOKİ Evleri Karaman Ermenek başvuru işlemleri devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede peşinat bedeli 7 bin 736 liradır.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru dönemi başladı ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Fiyatların 64 bin 463 TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Peşinat ücretinin 7 bin 736 liradan başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Daire fiyatlarının 64 bin 463 TL'den başladığı projede konutlar 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı!

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Toplam 46 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 liradan başlıyor.

Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu!

Daire fiyatlarının 87 bin TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Evleri emeklilere özel satışa sunuldu. İşte Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu...

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Evleri kura sonuçları!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Evleri kura sonuçları henüz yayınlanmadı. Dairelerin 87 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 270 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

karaman sevgi evleri ne zaman açılacak Haberi

karaman sevgi evleri ne zaman açılacak


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Bakan İslam’a Sevgi Evleri incelemelerinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük eşlik etti. Sevgi Evleri incelemelerinin ardından Sakarya Valiliğinde Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret eden Bakan İslam yapacakları projelerin sadece Türkiye’ye değil Dünyaya da örnek projeler olacağını söyledi.


Maraş...