27 / 04 / 2024

karamana stat yapılıyor

karamana stat yapılıyor

Yeni yapılması planlanan 15 bin kişilik stadyumla ilgili geçtiğimiz aylarda, projenin uygulanacağı belediyeye ait olan 57 bin metrekarelik arazi yapılan protokolle Gençlik Spor Bakanlığına devredilmişti.

Torunlar Center’ın yeşil alanına otopark mı yapılıyor?

Torunlar Center Projesi tüm hızıyla sürerken büyük bir bölümü “yeşil alan” olacağı söylenen kısımda tek katlı yapıların inşaatına başlandı. Projede tek yeşil alan olarak görünen rekreasyon ve park alanının altına zeminaltı otopark yapılıyor.

Adapazarı'nda 10 mahalleye spor sahası yapılıyor!

Adapazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bu yıl toplam 10 mahallede spor sahası çalışmaları yapılıyor.

Sivas Suşehri'nde 30 adet afet konutu yapılıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kırşehir'de yol düzenleme çalışmaları yapılıyor!

Kırşehir'de kilit parke, asfalt, asfalt yama ve park çalışmaları yapılıyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit Doğan ve Lise caddelerinde asfalt çalışmaları, Kümbetaltı Mezarlığı civarında da sert zemin ve kilit parke çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Karacaahmet Mezarlığı'nın yanına otel yapılıyor!

İstanbul'un en eski ve en büyük, dünyanın da sayılı büyük mezarlık alanı tarihi Karacaahmet Mezarlığı'nın yanı başına otel yapılıyor. Bina çok yüksek ve kütle olarak büyük bir yapı olacak, yanı başındaki tarihi mezarlığın üzerine gölge gibi çökecek.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

karamana stat yapılıyor Haberi

karamana stat yapılıyor

Stadyumun yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projelendirme çalışmalarının başladığı müjdesini verdi. Belediye ve Gençlik Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü "15 Bin Kişilik Stadyum Projesi" için projelendirme çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve proje ekibiyle stadyumun yapılacağı alan üzerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan; "Yeni Stadyum Türkiye'deki Modern Stadyumlar Arasına Girecek" Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Projelendirme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Başkan Çalışkan: "Karaman'ımız için son derece önemli bu mega proje 2016 yılının ilk çeyreğinde ihale edilecek. İhalenin sonuçlanmasının hemen ardından yeni stadyumun temelini atacağız. Karaman'da yaklaşık 80-100 milyon liralık mega bir projeyi hayata geçiriyoruz. Stadyum projesi çalışmalarının tamamlanması ile kentimiz 15 bin kişilik son derece fonksiyonel bir stadyuma kavuşacak....