24 / 04 / 2024

karasu dalgakıran

karasu dalgakıran

SABAH'ın 'Mühendis işi tsunami' manşetiyle duyurduğu Karasu'daki sahil erozyonu yapımına başlanan yeni dalgakıranlarla önlenecek. 2 dalgakıranın inşaatı sürüyor

Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulaması değiştirilmeli!

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Kamunun ihale şartnamelerini yenilemesi gerekiyor!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) Başkanı Adnan Dalgakıran, Türk ürünlerinin yabancılara göre çok pahalı olmadığını, rekabet edebildiğini belirtti.

Gayrimenkul danışmanı seçerken dikkat edilmesi gerekenler!

ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Geliştirme Ve Eğitim Gelişim DirektörüBirgül Dalgakıran, gayrimenkul danışmanlarının önemine değindi. Dalgakıran, gayrimenkuldanışmanı seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dalgakıran İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emrah Dere imzasıyla kuruldu.

IHI Türkiye’de turbo kompresör fabrikası kuracak!

Japon devi IHI, Osmangazi Köprüsü ile başlayan Türkiye hikâyesine sanayi ile devam ediyor. IHI Türkiye’de Dalgakıran ile turbo kompresör üretecek. Yatırımın 2017 yazında bitmesi öngörülüyor.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

Ordu'nun batı ve doğu bölgeleri Meletpark'la birleşecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ''Melet Irmağı ile Karadeniz'in birleşim noktasında dalgakıran ve mendirekler yardımıyla bir iç deniz bölgesi oluşturup bu bölge içerisinde marina, otel ve kültür merkezi oluşturulacak'' dedi.

Alsancak Dalgakıran Projesi revize edildi!

Alsancak’taki Dalgakıran Projesi’ni revize ettiklerini dile getiren İTO Başkanı Ekrem Demirtaş “Pasaport İskelesi, kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformunu kaldırıldık” dedi.

3.köprünün ayağına dev liman inşa edilecek!

ÜÇÜNCÜ Köprü’nün ayağının bulunduğu yere dev bir projenin daha startı veriliyor. İstanbul Boğazı’nın girişine 2.5 yılda 1 milyon lira harcanarak dev bir dalgakıran ve liman inşa edilecek. Projenin ÇED süreci başladı.

İstanbul Boğazı'na dev dalgakıran!

Üçüncü Köprü’nün ayağının bulunduğu yere, İstanbul Boğazı’nın girişine 2.5 yılda 1 milyon lira harcanarak dev bir dalgakıran ve liman inşa edilecek. ÇED süreci başladı.

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

karasu dalgakıran Haberi

karasu dalgakıran


Sakarya-Karasu'da hatalı yapılan mendirek yüzünden dalgaların yuttuğu sahil kurtuluyor. SABAH'ın 30 Nisan'da 'Mühendis işi tsunami' manşetiyle kamuoyuna duyurduğu haberin ardından harekete geçen Ulaştırma Bakanlığı, yeni dalgakıranların yapımına başladı. Eski dalgakıranların dikey yapılması sonucu 10 kilometrelik sahil şeridi erimiş, 70 ev dalgalar yüzünden yıkılırken 140 ev de büyük hasar görmüştü. Afetin boyutları üzerine Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DHL) çalışmalara başladı. Kışa girmeden çalışmaların tamamlanarak, yeni dalgakıranların hayata geçirilmesi hedeflenirken, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Bakanlık iki dalgakıran yapımına başladı. Çalışmaların tatilcilerin sahilde bulunduğu sırada başlaması bazı şikayetlere neden oluyor. Ancak son bahar ve kış aylarında sahilde büyük dalgalar meydana geliyor" dedi. 


HATALI DALGAKIRAN 

Kış aylarında 30, yazın ise 250 bine çıkan nüfusuyla tatilcilerin gözde adresi...