29 / 03 / 2024

Karasu Limanı ne zaman faaliyete geçecek

Karasu Limanı ne zaman faaliyete geçecek

IC İçtaş Sakarya Karasu Liman Yatırım ve İşletmesi tarafından inşaatına devam edilen Karasu Limanı’nın 2016 Temmuz ayının ikinci yarısında faaliyete geçmesi planlanıyor.

Karasu Limanı'nda yer teslimi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca "yap-işlet-devret" modeliyle ihale edilen Karasu Limanı inşaatında yer teslimi düzenlenen törenle yapıldı. Hüseyin Avni Coş, liman alanını kullanma hakkının yüklenici firmaya devredildiğini söyledi.

BAE, İzmir Limanı'ndan hisse alacak' iddiasına Tunç Soyer'den sert tepki: Satılamaz! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak Limanı'nın Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddiaları ile ilgili konuştu ve duruma tepki gösterdi. Soyer, satmaktan vazgeçilmesi gerektiğini sebepleriyle açıkladı.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Karasu Gold City nerede? Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar?

Ekşioğlu İnşaat tarafından inşa edilen Karasu Gold City satışları devam ediyor. Peki, Karasu Gold City konut fiyatları ne kadar? Karasu Gold City nerede? İşte detaylar...

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman altın 7 haftanın zirvesinden uzaklaşmaya başladı!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın 7 haftanı  zirvesinden uzaklaşmaya başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu rakamı duyanın nutku tutuldu! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü yatırım araçları arasında yer alan gram altının 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Açıklanan bu rakamı duyanın nutku tutuldu... Hemen bakın...

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

Doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Peş peşe açıklanan rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü doların 7 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peş peşe açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı. Hemen siz de bu rakamlara bir göz atın...

Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın ne kadar? Gören şaşkına dönüyor! İşte 8 Haziran 2022 altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki son dakika altın fiyatları bugün ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, tam altın ve Cumhuriyet altını fiyatları 8 Haziran 2022...

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? 'Fed nefes alma molasında' diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

Ons altın ve gram altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar için ürperten altın yorumları gelmeye başladı. Peki altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen sarı metal düşecek mi yükselecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

Karasu Limanı ne zaman faaliyete geçecek Haberi

Karasu Limanı ne zaman faaliyete geçecek

Proje tamamlandığında fiziki olarak Samsun ve Mersin’den sonra Türkiye’nin üçüncü, Karadeniz’in ise ikinci büyük limanı olacak. İstanbul ve Samsun arasında, Karadeniz Havzası ölçeğinde hizmet verebilecek bir liman olmaması ve özellikle Haydarpaşa Limanı’nın kapatılmasından sonra, İstanbul ile Karadeniz ülkeleri arasındaki dış ticaret trafiği genel kargo, dökme yük, Ro-Ro, tren fery ve caarfery ile konteyner eleçlemeleri açısından Karasu Limanı üzerinden sağlanacak.


Karasu Limanı, Adapazarı-Bartın Demiryolu projesiyle eş zamanlı tamamlandığı takdirde gerek Ro-Ro, gerekse tren  bağlantısı nedeniyle Karadeniz üzerinden global pazarlara ulaşım daha kolay olacak.


Özellikle Karadeniz havzasında yer alan Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Yunanistan, Moldova, Romanya, Arnavutluk. Rusya, Ukrayna.Sırbistan gibi liman kentleri ile yapılacak işbirlikleri ekonomik değer paylaşımım tetikleyecek fırsatlar sunacak.


Dünya Sektörel Ek


Haber Karasu'nun Sesi'nde şöyle yer aldı;


Sakarya Karasu İlçesinde 1995 yılında temeli...