29 / 03 / 2024

karataş yeni yol

karataş yeni yol

Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nın yeni yol haritası belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kentsel dönüşümün yeni yol haritasını yarın İstanbul'da düzenlenecek toplantıda kamuoyuyla paylaşacak...

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

KONUTDER'in yeni yol haritası!

KONUTDER yeni başkanı Altan Elmas, KONUTDER’in yeni yol haritasını açıkladı. Altan Elmas, "Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk" dedi.

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Altındağ’da 380 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi yeni yollar da açıyor.

Ankara Yenimahalle'de yeni yollar açılıyor!

Yenimahalle Belediyesi çetin geçen kış sezonunun ardından havaların düzelmesiyle beraber yeni yol yatırımları için ilçeyi abluka altına aldı.

karataş yeni yol Haberi

karataş yeni yol


Karataş bölgesinde imarlı yol ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi,  bu bölgede son 2,5 yılda 37 kilometre imarlı yol yaptı.


Karataş bölgesinde oluşturulan Akkent, İbni Sina, Bülbülzade, Ertuğrul Gazi, Abdülhamithan, Şahintepe ve Mavikent mahallelerinde 29 caddede toplam 27 km yol trafiğe açan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin trafik yükünü azalttı. 


Bu çalışmalarda toplamda 101 bin ton sıcak asfalt serimi kullanan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 11 cadde ise 10 km’lik imar yolu açma ve asfaltlama çalışmalarını da sürdürüyor. 


7 mahallede 29 caddede imarlı yol açan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu mahallelerde hem trafik akışını rahatlattı hem de bölgedeki vatandaşların beklentisini karşıladı. 



Gaziantep Büyükşehir...