25 / 04 / 2024

Karavan ve Tiny House Kredisi

Karavan ve Tiny House Kredisi

Son zamanlarda karavanlara ve Tiny House'lara olan talep gittikçe katlandı. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, cazip faiz ve vadelere sahip Karavan ve Tiny House Kredisi'yle özgür bir tatil seçeneği sunuyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisi resmen açıklandı! Karavan ve Tiny House Kredisi nedir? Nasıl alınır?

Yapı Kredi, Türkiye'de bir ilke imza attı ve Karavan ve Tiny House Kredisi'ni hayata geçirdi. Cazip faiz oranı ile uygulamaya alınan Karavan Kredisi ile özgür yaşamın tadını çıkarmaya imkan sunuluyor. 

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

İşte tarihin ilk karavanı!

Tarihin ilk karavanı fotoğraflarıyla ortaya çıktı. Facebook'ta 'Sanat ve Arkeoloji' isimli grubun yöneticisi, tarihin ilk karavanı ile ilgili bilgi verdi. İşte detaylar...

Türkiye’nin en büyük karavan fuarı KARAVANİST açıldı!

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Outdoor ve Kamp Malzemeleri, Tiny House Fuarı KARAVANİST, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Deprem korkusu karavan ve tiny house taleplerini artırdı! 

Deprem korkusu vatandaşların tiny house ve karavanlara olan talebini artırdı. Depremle yüzleşen vatandaşlar daha dayanıklı ve taşınabilen karavanlara yönelmeye başladı.

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Karavan ve Tiny House’lara talepler arttı

İnsanların değişen tatil anlayışı ile konut sahibi olmanın zorlaşması ve deprem gerçeği vatandaşları farklı arayışlara yönlendirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor!

Evlerinin konforunda seyahat etmek isteyenler, çözümü tiny house’ların bir diğer alternatifleri olan el yapımı, lüks karavanlarda buluyor.  Ayrıca 20 milyar doları aşan karavan pazarının 2032'ye kadar 30 milyar doları geçmesi bekleniyor...

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Karavan ve Tiny House Kredisi Haberi

Karavan ve Tiny House Kredisi

Kovid-19 pandemisiyle beraber, kalabalıklar ortamlardan uzak kalmak isteyen kişiler karavanlara ve Tiny House'lara akın etti. Yapı Kredi Karavan ve Tiny House Kredisi, ailelerin istediği zaman seyahate çıkabilmesine, yeni ve ilginç rotaları keşfedebilmesine ve eğlenceli vakit geçirmesine imkan sunan bir kredi türü olarak dikkat çekiyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisi, Türkiye'de bir ilk olarak Yapı Kredisi tarafından hayat geçirildi. Cazip faiz oranlarının sunulduğu krediden, ağırlığı 750 kilogramdan fazla olan çekme karavanlar için yararlanılabiliyor. Bu karavanlar, bir çekici arkasına bağlanılarak çekilen, motora sahip olmayan, römork niteliğine sahip karavanlar oluyor. 

Karavan ve Tiny House Kredisiyle, uygun vade fırsatları ve uygun koşullarla karavan sahibi olunabiliyor. 

Peki Karavan ve Tiny House Kredisi'ne nasıl başvurulur? Karavan ve Tiny House Kredisi başvuru şartları neler? İşte tüm detaylarıyla merak...