28 / 03 / 2024

KARDEMİR çelik üretimi 2014

KARDEMİR çelik üretimi 2014

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak" dedi.

KARDEMİR 3 milyon ton çelik üretimi hedefliyor!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak" dedi.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Türkiye'de ham çelik üretimi 9 ayda 24,5 milyon ton azaldı

Türkiye'nin ham çelik üretimi ocak-eylül döneminde, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 10,1 azalarak 24,5 milyon ton olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Hem vasıflı çelik üretimi artırılacak hem de cari açık azaltılacak!

Vasıflı çelik üretimini artırmayı hedefleyen Hasçelik, iki yeni tesis ve modernizasyon için 200 milyon euro yatırım yapacağını duyurdu. Hasçelik CEO’su Adnan Naci Faydasıçok, “Her iki yatırımımızla bir taraftan vasıflı çelik üretimini artıracağız ve bir taraftan da cari açığın azaltılmasına katkı ve

Türkiye'nin ham çelik üretimi yüzde 8,4 artarak 2,9 milyon tona yaklaştı

Küresel ham çelik üretimi eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,5 azalarak 149,3 milyon ton olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

563 bin 500 TL'ye depreme dayanıklı sıfır çelik ev! Uygun fiyata ev arayanlar hemen göz atsın...

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra deprem ülkesi olduğu gerçeğiyle tekrardan yüzleşti. Bu durum vatandaşların konut seçimlerini de etkiledi. Çelik evlerde yoğun talep dikkat çekiyor.

Küresel ham çelik üretimi 152,6 milyon tona ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Ağustos ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 2,2 artış gösterererek, 152,6 milyon tona ulaştı.

Türkiye'nin ham çelik üretimi 14 ay sonra ilk kez arttı!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği’den ham çelik üretimine ilişkin açıklama geldi. Buna göre, Türkiye'nin ham çelik üretiminde 14 ay sonra ilk defa artış olduğu öğrenildi.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Küresel ham çelik üretimi Mayıs ayında yüzde 5,1 düştü!

Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, küresel ham çelik üretimi, Mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,1 düştü ve 161,6 milyon ton oldu.

KARDEMİR çelik üretimi 2014 Haberi

KARDEMİR çelik üretimi 2014


Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ (KARDEMİR) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak" dedi.


Demirel, yaptığı açıklamada, fabrikanın yıllık 500 bin tonluk üretimlerden son yıllardaki yatırımlarla 3 milyon tonluk üretime dayandığını söyledi.


Her yatırımda kaliteyi hedef aldıklarını anlatan Demirel, "Fabrikamızı 3 milyon tona ulaştıracak 5'inci fırın ısıtılmaya başlandı. Bu ay içinde üretime başlayacak. Çelikhane, enerji, haddehaneler, çevre ve diğer altyapı da 3 milyon ton için hazır hale getirildi. KARDEMİR olarak üç milyon tona çıkarken, ülkenin kaliteli çelik ihtiyacını çözecek bir yol tuttuk" diye...