29 / 03 / 2024

kardemir demir çelik yatırım kredisi kullandı

kardemir demir çelik yatırım kredisi kullandı

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret A.Ş Haddehane yatırımı için Ziraat Bankası'ndan 50 milyon dolarlık yatırım kredisi kullandı...

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysanat Yapı Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Aygün tarafından kuruldu. 

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yener tarafından kuruldu.

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmetli İnşaat Paslanmaz Demir Çelik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da Cesaret Aydın tarafından kuruldu. 

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebatlı İnşaat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Uyanık tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Demir-çelik ithalatına yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi!

Demir - çelik ithalatına geçici korunma önlemi alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 200 gün süreyle yüzde 25 ek mali yükümlülük getirildi...

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Demir Çelik Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Arat tarafından kuruldu. 

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promete Demir Çelik Hurda Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nalan Zengin tarafından kuruldu. 

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin İlhan tarafından kuruldu. 

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuthan İnşaat Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu. 

kardemir demir çelik yatırım kredisi kullandı Haberi

kardemir demir çelik yatırım kredisi kullandı


Kardemir Karabük Demir Çelik şirketinden yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimizin yatırım programında yer alan Haddehane yatırımının (Kangal ve Kaliteli Yuvarlak Haddehanesi) finansmanında kullanılmak üzere, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ile Şirketimiz arasında, 3 yıl ödemesiz 9 yıl ödemeli dönem olmak üzere toplam 12 yıl vadeli 50.000.000 USD tutarlı yatırım kredisi anlaşması...