20 / 04 / 2024

Karesi ve Altıeylülde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

Karesi ve Altıeylülde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

Balıkesir'de yeni yerleşim alanlarını, zemini sağlam bölgelere taşıdıklarını belirten Uğur "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karesi ve Altıeylül'de çalışmalar başladı" dedi.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 29 Eylül 2023 Cuma altın bilezik fiyatları. 

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları: 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Vatandaşlar Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 25 Eylül 2023 Pazartesi altın bilezik fiyatları. 

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

AFAD 215 personel alacak! AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, 215 personel alacak. İşte AFAD personel alımı, başvuru tarihi ve şartları Eylül 2023...

Renault Clio, Taliant, Megane, Captur, Austral ve Zoe Eylül fiyatları açıklandı! Renault bu ay fiyat artırmadı!

Fransız otomobil devi Renault modelleirnin fiyat listesi en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Renault Clio, Taliant, Megane, Captur, Austral ve Zoe Eylül fiyatları tek tek açıklandı. İŞte 7 Eylül 2023 fiyat listesi...

Peugeot 208, 308, 408 ve 508 Eylül fiyatları ne kadar? Güncel rakamlar tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, Eylül 2023 yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Peugeot 208, 308, 408 ve 508 Eylül fiyatları ne kadar oldu? İşte Peugeot 6 Eylül fiyat listesi...

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Faiz ve borsa yükseldi, dolar ve altın rekor kırdı! En çok kazandıran hisseler 17-21 Temmuz'da parlayanlar listesinde!

17-21 Temmuz haftasında Borsa İstanbul dalgalıydı. Yatırımcılar, karmaşık tablo ve yükseliş-düşüşlerle karşılaştı. Merkez Bankası faiz kararları dolar/TL kurunu rekor seviyelere taşıdı. Dolar ve altın fiyatları da oynak seyretti.

Dolar ve Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Edecek mi? Uzman İslam Memiş'in 2023 İkinci Yarı Tahminleri Ne Diyor?

Dolar ve altın fiyatlarının gelecekteki durumu yatırımcılar içim merak konusu olmaya devam ediyor.  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023'ün Temmuz ayında da altın fiyatı, dolar ve TL kurları hakkında tahminlerini paylaştı. İşte yılın ikinci yarısındaki altın ve dolar fiyatları tahmini…

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!

Amerikan Merkez Bankası (Fed), önemli bir karar vermeye hazırlanıyor ve bu kararın etkileri açısından merak edilen soru, "Faiz artışının dolar ve altın fiyatları üzerindeki etkisi nedir?" şeklinde ortaya çıkıyor. Aşağıda bu konuya ilişkin ayrıntıları bulabilirsiniz...

Karesi ve Altıeylülde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı Haberi

Karesi ve Altıeylülde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı

'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi/Balıkesir' toplantısında Balıkesir'in kentsel dönüşümünü masaya yatırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Ticaret Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ve TÜBİTAK MAM kuruluşlarının destek verdiği "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi" Balkonuk Center'da yapıldı. Balıkesir'de planlı kentleşme hamlesini yılardır yapılamadığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir; 3. Köprü, İzmit- Körfez geçişi, İstanbul-İzmir otoyolu, İstanbul-İzmir yüksek hızlı treni, Çanakkale köprüsü, Çanakkale-Balıkesir otoyolu, bölünmüş yollar ile Balıkesir tam bir altın havzanın ucunda olan, tarımı, hayvancılığı, yer altı yer üstü zenginlikleri, termal suları, kazdağlarıyla, Egesi, Marmarasıyla, 300 kilometre kıyı şeridi, 22 adasıyla hakikaten Türkiye'nin en zengin en güzel beldesi. Kent merkezimiz kasaba görünümünde. 17 Ağustos depreminden sonra Balıkesir 3. derecede deprem bölgesiydi. Bütün inşaatlar,...