20 / 04 / 2024

Kars Akyaka yeni okul

Kars Akyaka yeni okul

Kars’ın Akyaka İlçesi’nde 8 sınıflık 3 yeni okulun temeli dualarla atıldı. Akyaka’da Demirkent İlkokulu, Üçpınar Köyü İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere 8 sınıflık 3 yeni okulun inşaatı başladı...

TOKİ Kars projesi için beklenen tarih geldi! 309 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kars projesi için beklenen tarih geldi. 309 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor!

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi geldi. Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Kars 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Kars Akyaka yeni okul Haberi

Kars Akyaka yeni okul


Kars’ın Akyaka İlçesi’nde 8 sınıflık 3 yeni okulun temeli dualarla atıldı.


Akyaka’da Demirkent İlkokulu, Üçpınar Köyü İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere 8 sınıflık 3 yeni okulun inşaatı başladı.


2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi düşünülen okulların temel atma törenine katılan Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu, temeli atılan okulların ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Üçpınar Köyü’nde düzenlenen temel atma törenine İlçe Müftüsü Şahin Dügencili ile birlikte katılan kaymakam Osman Uğurlu, duaların okunmasının ardından okulların temelini attı.


Temeli atılacak okullardan geleceğin büyük adamlarının çıkacağını belirten kaymakam Uğurlu, “Burada eğitime yatırım yapıyoruz. Hepimiz eğitimin önemini biliyoruz. İnşallah geleceğin büyük insanları Akyaka ilçemizden çıkacak” dedi.


Öte yandan temelleri atılan okulların yazın bitirilmesi düşünülürken, okulların 2014-2015 eğitim-öğretim yılında hizmete alınması planlanıyor.



Ordu...