20 / 04 / 2024

kartal adile sarayı

kartal adile sarayı

Anadolu Adliye Sarayı Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Ümraniye, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli adliyelerinin birleştirilmesi ile dünyanın en büyük adliye sarayı ünvanını taşıyor...

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Zer Kartal satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 900 TL'ye!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal’ın lansmanı, bugün Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Kartal Şehir Parkı alanında imar planı değişikliği!

İstanbul Kartal'da Anadolu Adalet Sarayı'nın hemen yanında yer alan askeri alan ve şehir parkı alanında imar planı değişti...

Kartal Belediyesi’nden İstanbul Barosu'na arsa tahsisi!

Anadolu Adalet Sarayı projesinin mükemmel olmadığı bahanesiyle avukatların zor durumda kaldığını öne süren İstanbul Barosu, CHP’li Kartal Belediyesi’nden tesis için yer istedi. Belediye, imar planında yeşil alan olarak gösterilen 2 bin 620 metrekarelik arsayı baroya bedelsiz olarak tahsis etti.

İşte Kartal'ın 17 markalı konut projesi!

Kartal'da sanayi alanları ve eski siteler yerini bir bir markalı, sosyal donatı alanları fazla projelere bırakıyor. Metro ve Adalet Sarayı'nın hizmete girmesiyle sanayi alanları ve eski siteler yerini markalı konut ve ofis projelerine bırakıyor.

2006 yılında Adile Sultan Sarayı kültür merkezi olarak hizmete girecek!

Sultan Abdülmecid'in Kandilli sırtlarında Sarkis Balyan'a yaptırdığı Adile Sultan Sarayı, 2006 yılında 'Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim ve Kültür Merkezi Adile Sultan Sarayı' adıyla yeni bir kültür merkezi olarak hizmete girecekmiş.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla değerlendi!

Kentsel dönüşüm Kartal'daki arsa ve gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Eva Gayrimenkul Araştırma Müdürü Şahinkaya, "Metro ve Adliye Sarayı da fiyatların artışına etki etti" dedi.

Kentsel dönüşüm ve metro ile Kartal'ın değeri arttı!

Deniz Şahinkaya, son yıllardaki kentsel dönüşüm projeleri, yenilenen sanayi arazileri, Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro hattının hizmete açılmasının Kartal’ın değerini artırdığını söylüyor.

Çukurova Balkon Soğanlık satılık!

Çukurova Balkon Soğanlık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 244 tane konutun yer aldığı proje Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında yükseliyor.

Çukurova Balkon ödeme seçenekleri!

Kentplus Residence'a yakın bir bölgede ve Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında hayata geçirilen Çukurova Balkon Evleri 'nde satışlar devam ediyor. İşte Çukurova Balkon ödeme seçenekleri...

Çukurova Balkon Kartal Konutları!

Kartal Adliye Sarayı'nın karşısında ve Kentplus Residence'a yakın bir bölgede inşa edilen Çukurova Balkon Kartal Konutları 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor.

Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede inşa edilen Çukurova Balkon Konutları 'nda 244 tane daireye yer veriliyor. İşte Çukurova Balkon ödemeleri...

Kartal Çukurova Balkon fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. Peki Kartal Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

kartal adile sarayı Haberi

kartal adile sarayı
Anadolu Adliye Sarayı; Kadıköy, Kartal, Üsküdar, Ümraniye, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli adliyelerinin birleştirilmesi ile oluşturulan dünyanın en büyük adliyesi 126 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 214 mahkemenin olduğu adliyede ilk duruşma geçtiğimiz Pazartesi günü...