18 / 04 / 2024

Kartal Adliyesi yangın

Kartal Adliyesi yangın

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Hadımköy Ütüsan antreposunda yangın çıktı!

İstanbul Hadımköy'de, Ütüsan isimli şirketin antreposunda dün saat 11.00'de henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına 12 ayrı itfaiye grubu ile "Alev Kartalı" isimli yangın söndürme helikopteri müdahale etti...

Kayalar Kimya Fabrikası’nda yangın çıktı!

Hammaddelerin bulunduğu bölümde çıkan yangına, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu’dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Saatler süren çalışma sonrası söndürülen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Antalya Adliyesi'nde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı'ndaki Antalya Adliyesi'nin "adli emanet deposu"nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü...

Erciş Adliyesi'nde yangın çıktı!

Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen depremde adliye binasının hasar görmesi nedeniyle prefabrik binada hizmet veren Van Erciş Adliyesi'nde, elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı.

Şile‘de orman yangını!

ŞİLE'de çıkan yangında 10 hektar zarar gördü. Havadan "Alev Kartalı" isimli helikopter karadan ise iş makineleri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın devam ediyor. Çalışmalar sırasında iki görevli dumandan etkilenerek rahatsızlandı.

Anadolu Adalet Sarayı'nda yangın çıktı!

Adalet Sarayının B Blok eksi dördüncü katındaki 1. Ağır Ceza Mahkemesi yazı işleri odasının duvarı içerisindeki izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı.Kartal ve Maltepe itfaiye ekipleri olay yerine gelerek, yangını söndürdü.

İBB 'Alev Kartalı' isimli yangın helikopterini hizmete aldı!

Göreve geldiği günden bu güne İstanbul İtfaiyesi’ni dünya itfaiyeleriyle yarışa sokan Kadir Topbaş, bugünkü hamlesiyle de birçok dünya ülkesini geride bırakan “Alev Kartalı” yangın helikopterini hizmete aldı...

Sultanahmet'teki eski İstanbul Adliyesi'nde yangın çıktı!

Fatih’teki eski İstanbul Adliye Sarayı’nda yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangının arşiv bölümümün bitişiğindeki tahta, kağıt ve hurda parçalarından çıktığı öğrenildi....

Kartal’da, bir apartmanın çatı katında yangın çıktı!

Kartal’da, bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Yangın sonrası alevrin sardığı apartmanın çatısı ve teras katı kullanılamaz hale geldi. Yangın mahalle sakinlerine de büyük panik yaşattı.

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Kocaeli'de temizlik ürünleri fabrikasında yangın çıktı!

Kocaeli- Gebze'de yapıştırıcı ve temizlik malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı...

Hidrofor, asansör, yangın merdiveni hangi binalarda zorunludur?

Hidrofor, asansör, yangın merdiveni gibi bina gereçleri bazı binalarda zorunlu tutuluyor. Peki hidrofor, asansör, yangın merdiveni hangi binalarda zorunludur?

Gaziantep'teki iplik fabrikasında yangın çıktı!

Gaziantep'te bir iplik fabrikasının depo bölümünde çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor

Kartal Adliyesi yangın Haberi

Kartal Adliyesi yangın


     Alınan bilgiye göre, Cevizli Mahallesi Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan Kartal Anadolu Adalet Sarayı'nın kazan dairesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, adalet sarayı yerleşkesinde kreş olarak kullanılan 6 katlı binanın dış cephesine sıçradı. 

     Adalet sarayında çalışan güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine Maltepe, Kartal ve Pendik itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı. 

     İtfaiye ekipleri binada duman tahliyesi yaptıktan sonra soğutma çalışmalarını sürdürdü. Hasara neden olan yangınla ilgili soruşturma...