29 / 03 / 2024

Kartal Bağ Bahçe Evleri kampanya

Kartal Bağ Bahçe Evleri kampanya

Kartal Bağ Bahçe Evleri'nde daireler 535 bin TL ile 1 milyon 115 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 92 tane daire yer alıyor. Peki Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

DKY Kartal'da bahçe katları ve ofisler satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal'ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu bugün açılıyor!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu bugün açılıyor, Ispartakule- Bahçeşehir bağlantı yolu köprüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, yol kısmı kısımları ise TOKİ-EPP tarafından yapılmıştı...

Sky Bahçeşehir'de 1+1'ler 471 bin TL'den başlıyor!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir'de inşa ettiği Sky Bahçeşehir için teslim hazırlıklarına başladı. 1+1 ay sonra teslim edilecek projede 120 metrekarelik 2+1'lerin değeri 380 bin lira olarak belirlendi.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 2+1 daireler 541 bin TL'den başlıyor!

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Sky Bahçeşehir'de 369 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Sky Bahçeşehir projesi Bahçeşehir'de, Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Sky Bahçeşehir projesinde yer alan dairelerin fiyatları 369 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede toplam 194 adet konut bulunuyor.

Sky Bahçeşehir Evleri'nde 369 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Sky Bahçeşehir Evleri'nde daire fiyatları ise 369 bin TL'den başlıyor.

Vaditepe Bahçeşehir'de fiyatlar 326 bin TL'den başlıyor!

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk Vaditepe Bahçeşehir'de 326.215 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar sürüyor. Projede kaba inşaat tamamlandı. Vaditepe Bahçeşehir'de 40 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor.

Kartal Bağ Bahçe Evleri kampanya Haberi

Kartal Bağ Bahçe Evleri kampanya

Kartal - Yakacık'ta hayata geçirilen Bağ Bahçe Evleri'nde satışlar devam ediyor. Kavanlar İnşaat imzası ile yükselen proje 10 bloktan meydana geliyor. 


Kartal Bağ Bahçe Evleri nerede?

Bağ Bahçe Evleri konum olarak Kartal adliyesine 10 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika, TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Toplam 92 tane daireden meydana gelen Bağ Bahçe Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi daire alternatifleri yer alıyor. 


Bağ Bahçe Evleri'nde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Yüzde 50 peşinat ödendiğinde 36 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 120...