18 / 04 / 2024

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.




İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.


Kartal bölgesinde yatırımları olan ve 2 yeni proje ile de Kartal’a değer katan DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakasının yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.  Peşin alımlara yüzde 15 indirmi sunulurken, 60 aya kadar 0 faiz imkanları da dikkat çekiyor. Bahçe katından en üst kata kadar tüm daireleri deniz ve Adalar manzarasına sahip DKY Kartal’da bahçe katlarındaki sınırlı sayıda dubleks daire ile 22 ile 77 metrekare arasında teras kullanım alanına sahip daireler ilk kez satışa sunuldu.


1.5’LUK SİSTEM


Tamamen açılıp kapanarak odaya dahil edilebilen balkonları ile 1 yerine 1,5 salon kavramını sektöre kazandıran DKY Kartal’ın yüzde 50’si gelen yoğun talep ile lansman tarihinden itibaren kısa süre içinde satılmıştı. DKY Kartal’ın B ve E bloklarındaki daireler ise ilk kez lansmana özel fiyatlar ile satışa çıktı. E5, TEM ve Sahil Yolu’nun kesişme noktasında yer alan DKY Kartal ofis bloğu ile de bölgenin iş merkezi olmaya hazırlanıyor. Ön talep sürecinde yüzde 50’lik kısmı rezerve edilen ofis bloğu ise metrekaresi 7 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Ofislerin tamamı kapanmayacak deniz manzarasına sahip ve Metro Cash & Carry Market hemen yanıbaşında bulunan 23 bin metrekarelik ofis bloğu konutlardan tamamen bağımsız olacak şekilde tasarlandı.


ÖZEL FİYATLAR


DKY Kartal’ın yeni 2. perde kampanya fiyatları 2+1.5 daireler 476.850 liradan, 3+1.5 daireler 683 bin liradan,  4+1.5 daireler 1 milyon 54 bin liradan başlıyor. Ayrıca, DKY Kartal’ın cazip ödeme koşulları arasında ise, 10 bin lira peşinat, peşinde yüzde 15 indirim, 60 ay ‘0’ faiz ve kişiye özel esnek olmak üzere dört ayrı seçenek bulunuyor.


Star



Geri Dön