26 / 04 / 2024

dky kartal fiyatları

dky kartal fiyatları

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı!

DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı. İşte, DKY Kartal kampanya detayları...

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY Kartal Soğanlık ödeme seçenekleri kapsamında 10 bin TL peşinat ödeniyor.

DKY Kartal'da bahçe katları satışta!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu satışa çıktı. Projenin B ve E bloklarındaki daireler ilk kez lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

DKY Kartal satılık!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede yüzde 1 ek indirim sağlanıyor. DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiklik gösteriyor.

DKY Kartal'da bahçe katları ve ofisler satışa çıktı!

DKY İnşaat'ın DKY Kartal projesinde bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal ne zaman teslim?

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 331 adet daire bulunuyor. Proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre FSM Köprüsü ’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alan projede 331 adet daire yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ne zaman teslim?

Soğanlık DKY Kartal nerede?

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan DKY Kartal'da dairelerin alanları 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişiyor. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Soğanlık DKY Kartal nerede?

DKY Kartal adres!

DKY Kartal adres bilgileri doğrultusunda proje, Kartal M1 Alışveriş Merkezi karşısında bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan projede 331 adet konut bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu!

Yüzde 5 peşinatla esnek ödeme imkanı sunan DKY Kartal Konutları D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde inşa ediliyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte DKY İnşaat DKY Kartal ödeme tablosu...

DKY Kartal projesinin yüzde 40'ı satıldı!

3900 TL metrekare fiyatıyla satışa sunduğu DKY Kartal projesinde Türkiye'de ilk kez “+1,5” konseptini hayata geçiren DKY İnşaat, bir haftada yıllık hedefine ulaştı, projenin yüzde 40’ını sattı.

Metro Properties'in Türkiye'deki arsa payını DKY İnşaat aldı!

Türkiye'deki Metro Cash & Carry'nin sahibi Metro Properties Almanya ve Çin'den sonra Türkiye'de de mağazalarının bulunduğu bölgelerdeki arazileri farklı inşaat projeleri için satma yolunu seçti.

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı!

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı kapsamında projede yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede lansman indrimi için son 3 gün kaldı.

DKY Kartal Projesi satış fiyatları!

DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 220 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede konut, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

DKY Kartal'da satılık son 2 daire! 587 bin TL'den!

DKY Kartal dairelerin fiyatları 587 bin TL'den başlıyor. Yıl sonunda teslim edilecek olan DKY Kartal'da konut, ofis ve mağazalar bulunuyor...

DKY Kartal ev fiyatları 2017!

DKY Kartal ev fiyatları 2+1'lerde 725 bin TL'den başlıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip DKY Kartal projesinde Ramazan ayına özel sıfır peşinat ve 60 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra cazip ödeme avantajları sunuluyor...

Kartal DKY Sahil fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Kartal DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor. İşte Kartal DKY Sahil fiyatları 2017...

DKY Kartal Sahil daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Kartal Sahil daire fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. Projede 138 daire mevcut.

Kartal DKY Sahil fiyatlar 2017!

2019 Haziran ayında anahtar teslimlerin gerçekleşeceği DKY Sahil projesi Kesilmeyen Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarası sunuyor. Proje 5 bin metrekare arsa alanına sahip. İşte Kartal DKY Sahil fiyatlar 2017...

DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı!

İstanbul Kartal'da Soğanlık bölgesinde yer alan DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Projede daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlıyor...

DKY Kartal Konutları ödeme seçenekleri!

DKY Kartal Konutları 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. DKY Kartal Evleri fiyatları 952 bin 500 liradan başlıyor. İşte DKY Kartal Konutları ödeme seçenekleri...

DKY Ada Kartal fiyatları!

DKY Ada Kartal fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 4 bloktan meydana gelen projede konut teslimlerinin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık!

DKY Kartal Residence Soğanlık satılık ev fiyatları 622 bin TL'den başlıyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakikalık mesafede olan proje 22 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar!

DKY İnşaat DKY Kartal fiyatlar 622 bin TL'den başlıyor. Yatırım bedeli 220 milyon dolar olarak belirlenen projede "Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor.

DKY Kartal Ada Rezidans teslim tarihi!

DKY Kartal Ada Rezidans teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. DKY Ada Rezidans Kartal'da ev fiyatları peşinde 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

dky kartal fiyatları Haberi

dky kartal fiyatları


İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.


Kartal bölgesinde yatırımları olan ve 2 yeni proje ile de Kartal’a değer katan DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakasının yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.  Peşin alımlara yüzde 15 indirmi sunulurken, 60 aya kadar 0 faiz imkanları da dikkat çekiyor. Bahçe katından en üst kata kadar tüm daireleri deniz ve Adalar manzarasına sahip DKY Kartal’da bahçe katlarındaki sınırlı sayıda dubleks daire ile...